Madzia - opinia (1) szybko i profesjonalnie Madzia Perfekcyjnie czysta! (1) Samochód używany do prac budowlanych.. tapicerka po praniu odzyskała swój... Tomasz Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Byłam pierwszy raz z okropnie brudnym samochodem -... Basia
Jeżeli ktoś chce dbać o auto a nie ma na to sam czasu to warto !!! (1) Usługa wykonana rzetelnie i kompleksowo, w umówionym terminie, pod domem. Nie... Paweł Godni polecenia! (2) Byłem wczoraj. Samochód został bardzo dobrze wyczyszczony od środka i... KazPL Bardzo solidna firma. (1) Jako klient flotowy (czyszczą mi ok.30 aut miesięcznie) jestem bardzo... Marco LTD Najlepsza myjnia w Gdańsku (1) Super myjnia. Świetna obsługa. Ceny może nie najniższe ale Panowie dosłownie... mac Polecam - Pranie tapicerki :):) (1) Skorzystałem pierwszy raz z usług mobilnej myjni, ale na pewno nie ostatni... Jan Zmarnowane pieniądze (1) Niestety ale jakość usługi jest marna, odkurzono powierzchownie, pod fotelami... kalinka Byłem, polecam! (1) Witam, ostatnio miałem okazję skorzystać z usług tej właśnie firmy. Chłopaki... Bartek Polecam! (1) Pan pojawił się punktualnie co do minuty. Samochód wyczyszczony na błysk,... Agata Polecam goraco! (1) Prawdopodobnie najlepsza myjnia reczna w Trojmiescie. Agnieszka Super obsługa (1) zakupiłam grupon i postanowiłam wykorzystać nie zwlekając, miłe... zadowolona Super spa dla każdego auta (1) Wspaniałe miejsce :) Wszystko czego potrzebuje auto w zakresie porządkowania... Audiczka A3 Fachowo, przystępnie, szybko! (1) Wymieniony cały rozrząd, dwumas ze sprzęgłem, kilka mniejszych i większych... Adam S. Szczerze polecam (1) Usługa wykonana fachowo i w terminie. Piotr Szybko i dokładnie !!! (1) Potrzebowałam przygotować auto na wesele. Pan Sebastian oprócz standardowej... Ola Jeśli dbasz o auto nie korzystaj (1) Z usług myjni korzystałam dwukrotnie. Pierwszy raz było to tylko mycie. Do... Małgorzata SNB dla każdego (1) auto Toyota Yaris 2002r. zakres prac kompleksowe czyszczenie wnętrza z... Krystian Makarski Niezadowlony klient (1) Niestety ja również muszę przyznać niektórym rację nie będąc do końca... Wojtek