Szybko i bez problemów , polecam (1) Podjechałem w sobotę z rana , w między czasie wyskoczyłem na zakupy. Auto... Ryszard bardzo polecam (1) Jedna z najlepszych myjni w okolic bardzo szybko i sprawnie no i do tego... Patryk zadowolony (1) Byłam na komplecie podstawowym .. auto wyjechało jak nowe .. nie spodziewałam... Ania
POLECAM !!! (1) Żadnej plamki na tapicerce w moim mercedesie po praniu, a naprawdę byla... Dora Dith Wymina kół (1) Nie mają pojęcia o wymianie kół, nie polecam !!! Adm samochód jak nowy (1) dałem moją toyotę do prania, czyszczenia środka i muszę powiedzieć że się nie... Piotr Prellude SUPER !!! SUPER !!! (1) auto daje na sprzedaż, wygląda teraz jak nowe. tapicerka wyprana naprawde... grzegorz c. 100% satysfakcji.. za kążdym razem! (1) Dzisiaj z lakieru zniknęły mi żelazne zaczęli..dzieki panowie,jak zwykle na... MateuszA Najlepsza jakość w mieście :):):) (2) Dla mnie najważniejsza jest jakość usług, zawsze dbam o auto a to tego jest... Rafał Profesjonalna i miła obsługa! (1) Bardzo dobra myjnia, strumień środków myjących pod dużym ciśnieniem, dzięki... M. Najlepsza Myjnia w Trójmieście za rozsądną cenę (1) Zdecydowałam się na przyjazd na Myjnie pod Krewetka za namowa przyjaciółki.... Agnieszka Żenujące zakończenie... (4) Korzystam z tej myjni po raz drugi i ostatni z cała pewnością, ostatnim razem... Monika Pranie tapicerki na 6 ;) (1) Kupiłem samochod z bardzo, bardzo brudna szarą tapicerką (generalnie jakieś... Mateusz bardzo dokladnie (1) Samochod dalem do mycia I woskowania. Umyty dokladnie. Wysuszony wytarty do... piot Bardzo polecam (1) polecam w 100%, kosmetyka samochodowa najlepsza w trójmieście oraz pełen... KAFER polecam (1) Byłem wczoraj na praniu tapicerek . Jestem bardzo zadowolony z usługi .... Adam JEST SUPER ! (1) Umyte dokładnie, obsługa okej, chłopaki znają się na swojej robocie. Michau Warte swojej ceny (1) Trochę czasu minęło, ale obiecałam, że podzielę się opinią. Oddałam w to... Ania Pranie tapicerki (2) Jestem bardzo zadowolona tapicerka jest w duzo lepszym stanie niż przed... Paulana Polecam (1) Polecam, dziewczyny dokładnie myją autko i się przykładają do pracy, do tego... Tomek