Zawodowstwo - gorąco polecam! (2) Bardzo jestem zadowolony z usług tej firmy. W moim wypadku to dezynfekcja i... Andrey Polecam :) (1) Uprzejmy Pan starannie posprzątał mojego Yarisa (nawet w bagażniku).... Magda super myjnia (1) polecam super myjnia ,miła obsługa,szybko wykonana,bardzo dobra robota za... piotr
Ania - opinia (1) Zrezygnowana jakością innych myjni marketowych postanowiłam spróbować z myjni... Ania KOMPLETNE PRANIE WNĘTRZA! (2) Mimo bardziej średnich niż dobrych komentarzy na owym portalu pojechałem do... MATEUSZ Szczerze polecam (1) Korzystałem z różnych myjni, jednak tutaj jakość usługi jest naprawdę wysoka.... rapido Opinia (1) Najsympatyczniejsza obsługa z jaka kiedykolwiek sie spotkałam. Profesjonalnie... Martyna Szczerze polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolony z powłoki kwarcowej zabezpieczającej lakier nowego... Zbyszek jest b. dobrze (1) Witam, naprawde polecam ta myjnie nie dosc ze b,mila obsluga ale to nie o to... Lopez Super myjnia! (1) Na pewno tam wrócę, auto zostawiłam naprawdę brudne, a wróciło do mnie jak... MM Niefachowe mycie silnika!!! (3) Dziś byłem w tym zakładzie i nie polecam. Pan na początku daje do podpisu... Łukasz Bardzo mocno polecam (1) Obsługa bardzo miła, oferta bogata, jakość super, ceny bardzo przystępne w... Daniel Anna - opinia (1) polecam, samochód super wyczyszczony w krótkim czasie i za przystępną cenę Anna Super!! (1) Samochód został umyty bardzo dokładnie i ładnie. Polecam! Tomek odradzam!!!!!!! (4) Nie polecam serwisu Platinum Car, poza ładnym i estetycznym wyglądem... czarne volvo Srebrne Mondeo (1) Srebrne Mondeo gościło w serwisie na wymianie opon wielokrotnie, zawsze było... Wojciech Lenartowicz Varimutos (1) Na przykładzie swojego samochodu muszę przyznać, że Chłopaki odwalają kawał... W Rewelacja ! (1) Oddałam swój samochód na gruntowne czyszczenie. Kiedy na drugi dzień... Magda bardzo dobra myjnia (1) dobra myjnia. gosc, ktory myje dokladny jak aptekarz. ceny sa bardzo... Marek W Miejsce gone polecenia (1) Myje tam auto od kilku lat. Nigdy nie było niedoróbek. Zawsze można zostawić... Marek