Fachowo, przystępnie, szybko! (1) Wymieniony cały rozrząd, dwumas ze sprzęgłem, kilka mniejszych i większych... Adam S. Szczerze polecam (1) Usługa wykonana fachowo i w terminie. Piotr Szybko i dokładnie !!! (1) Potrzebowałam przygotować auto na wesele. Pan Sebastian oprócz standardowej... Ola
Jeśli dbasz o auto nie korzystaj (1) Z usług myjni korzystałam dwukrotnie. Pierwszy raz było to tylko mycie. Do... Małgorzata SNB dla każdego (1) auto Toyota Yaris 2002r. zakres prac kompleksowe czyszczenie wnętrza z... Krystian Makarski Niezadowlony klient (1) Niestety ja również muszę przyznać niektórym rację nie będąc do końca... Wojtek Zawodowstwo - gorąco polecam! (2) Bardzo jestem zadowolony z usług tej firmy. W moim wypadku to dezynfekcja i... Andrey Polecam :) (1) Uprzejmy Pan starannie posprzątał mojego Yarisa (nawet w bagażniku).... Magda super myjnia (1) polecam super myjnia ,miła obsługa,szybko wykonana,bardzo dobra robota za... piotr Ania - opinia (1) Zrezygnowana jakością innych myjni marketowych postanowiłam spróbować z myjni... Ania KOMPLETNE PRANIE WNĘTRZA! (2) Mimo bardziej średnich niż dobrych komentarzy na owym portalu pojechałem do... MATEUSZ Szczerze polecam (1) Korzystałem z różnych myjni, jednak tutaj jakość usługi jest naprawdę wysoka.... rapido Opinia (1) Najsympatyczniejsza obsługa z jaka kiedykolwiek sie spotkałam. Profesjonalnie... Martyna Szczerze polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolony z powłoki kwarcowej zabezpieczającej lakier nowego... Zbyszek jest b. dobrze (1) Witam, naprawde polecam ta myjnie nie dosc ze b,mila obsluga ale to nie o to... Lopez Super myjnia! (1) Na pewno tam wrócę, auto zostawiłam naprawdę brudne, a wróciło do mnie jak... MM Niefachowe mycie silnika!!! (3) Dziś byłem w tym zakładzie i nie polecam. Pan na początku daje do podpisu... Łukasz Bardzo mocno polecam (1) Obsługa bardzo miła, oferta bogata, jakość super, ceny bardzo przystępne w... Daniel Anna - opinia (1) polecam, samochód super wyczyszczony w krótkim czasie i za przystępną cenę Anna Super!! (1) Samochód został umyty bardzo dokładnie i ładnie. Polecam! Tomek