Toyota Avensis (1) Właśnie wróciłem z myjni. Auto wygląda jak nowe. Po stronie myjni zawsze... Maciek Polecam w 100% (1) Jakość usług bardzo wysoka. Obsługa bardzo pomocna i widać, że zależy im aby... Własciciel BMW jedna z najelepszych myjni w gdynii!!!!!! (1) Witam jestem czestym klientem tej myjni zawsze jestem zadowolony z rezultatu... david
REWELACJA (1) Któryś raz z kolei korzystam z usług tej myjni. Pierwszy raz zakupiłam grupon... FitMax UWAGA NA PANA MARCINA (1) Prosiłam mechanika Pana Marcina o pomoc przy wyborze samochodu, a mianowicie... Rozczarowana NIE POLECAM! (3) Strata czasu i pieniędzy.Byłem z kuponem grupona,mycie parą nie jest tak... Tomek R. Usługa wykonana karygodnie (2) Nie będę się rozpisywał- nie polecam Jak ktoś nie wierzy to zapraszam niech... Klient jest ok (1) bez problemu, profesjonalnie. wygodna poczekalnia. korzystałem wielokrotnie.... maniek Godne polecenia (1) Moje stare auto po praniu wyglada 5 lat młodziej, fachowa obsługa i co dla... skoda Tragedia (2) skorzystalem z uslug tej myjni po długiej przerwie i stwierdzam iz ta myjnia... dr Loyde Ostrzegam przed tą myjnią - ZNISZCZYLI LAKIER W NOWIUTKIM AUCIE! (2) Korzystałem z tej myjni 6-8 razy, więc mogę wystawić uogólnioną ocenę ich... były klient Polecam (1) Polecam tą myjnie z czystym sumieniem. Opinie obniżające ocenę tej myjni... Dorian super myjnia, zdecydowanie polecam ! (1) Bardzo starannie i dobrze umyte auto, inne myjnie czesto ida na mase, a auto... Piotr rewelacja! (1) Polecam tę myjnię! Auto odebrałam czyściutkie, błyszczące i pachnące!... mm MECHANIKA SUPER CENY! (1) BARDZO DOBRE CENY NA MECHANIKE W PORÓWNANIU Z SĄSIADAMI. SZYBKO I NA... ROMAN Z całego serca polecam! (1) Nie będę się za bardzo rozpisywał, bo nie ma takiej potrzeby, wystarczy że... Adam wymiana opon w dobrej cenie (1) Zawsze płaciłem za wymianę alu 120-140 zł. Mam rozmiar 16 cali. W beautycar... Adam Myjnia na medal (1) Odwiedzam myjnię regularnie i nigdy się nie zawiodłam. Auto lśni czystością... Hanna N Szczerze polecamy (1) Jako firma postanowiliśmy skorzystać z usług p.Pawła , i stwierdzamy że błędu... Marcin Polecam (1) staranne mycie młody sympatyczny chłopak zawsze sie postara by doradzić by... Seba