Polecam (1) Wielokrotnie korzystałem z tej myjni i korzystać będę. Usługi na najwyższym... kierowca Wypranie siedzeń po zdjęciu pokrowców (1) Pierwotnie chciałem tylko dokładnie odkurzyć siedzenia, na których zebrał się... Marek Partacze (2) punktualnosci brak firma spoznila sie prawie 2,5h ,moj jacht zostal zle... Jan
Warto tam oddać auto (1) Nie raz nie dwa razy zostawiłem tam auto , czasem zdarza się jakaś nie... Kacper Najlepsza w Trojmiescie (1) Obsługa profesjonalna, mila, uczynna. Oferta szeroka, każdy znajdzie coś dla... Krzysztof Polecam! (1) 1. Bardzo mili Panowie z którymi można porozmawiać na każdy temat, a... Łukasz gorąco polecam (1) Zawiozłam wczoraj tak brudny samochód, że było mi wstyd... W godzinę zmienił... Ewa czyszcznia samochodu, czyszcznie skóry, czyszcznie tapicerki, czyszcznie samochodu gdynia (1) Chcesz poczuć ,że twoje auto jest znów nowe przyjedz do varimutos na ul.... Mariusz_Prezez Stał klient - opinia (1) Polecam !!! Stał klient Jaxa auto - opinia (1) Panie Andrzeju jeżeli według pana wszystko było żle zrobione bo tak wnioskuje... Jaxa auto (...) (2) to co oni robią nie można nazwać fachową robotą, a nawet myciem auta!! w... Andrzej POLECAM !!! (1) KORZYSTAM REGULARNIE Z MYJNI I SEZONOWEJ WYMIANY OPON.AUTO ZAWSZE UMYTE BEZ... MAREK Zadowolona :) (1) Bylam dzisiaj u tych milych Panow. Jestem bardzo zadowolona z uslugi... ALINA X pakiet (2) Oddałam swoj samochod bo po zimie byla tam katastrofa. Dzieci i jasne... Jagoda ok! (1) Samochód umyty super i klimatyzacja też "świeżutka". Naprawdę polecam. M.Ż Polecam!! Njalepsza myjnia w Trójmieście (4) Polecam serdecznie tę myjnię. Obsługa rewelacja, wykonanie rewelacja!... Brudasek magda~ - opinia (1) Takiej myjni jeszcze nigdy nie widzialam!!! moje auto jeszcze nigdy nie było... magda~ ... (1) Oferta- nic nie jest tak jak powinno być Jakość usług- z 2 tygodni naprawy... Korba Zdecydowanie polecam! (1) Umowilem sie na konkretna usluge i godzine. Kiedy tylko przyjechalem, pan z... Kacper86 Firma godna polecenia! (1) Jestem pod wrażeniem jak została wyczyszczona moja tapicerka, z czystym... Bart