Gorąco Polecam (1) Gorąco Polecam. Auto czyste jak NIGDY. Pracownik firmy przyjechał... Karolina MYJNIA NA 6 (1) Poszukiwałem myjni na której poza standardowym myciem samochodu będę mógł... KLIENT Gorąco polecam!!! (1) Bardzo miła obsługa. Szeroki zakres oferty. Punktualnie, sprawnie. Usługa... Magda
Pranie tapicerki i podsufitki (1) Mój pojazd ma 5 lat i było to jego pierwsze pranie tapicerki i podsufitki +... Szymon klimatyzacja (1) umieją tylko podłączyć i włączyć program do napełniania. Po uzupełnieniu... gregory Myjnia godna polecenia!!! (1) Zostawiam autko w profesjonalnych rękach. Po godzinie szkoda mi nim... Rafał Szczerze polecam (1) Jestem niezmiernie zadowolony, a myjnię polecam od kiedy sam z niej korzystam... Paweł Och i ach ! (1) Tyle w temacie ! Petarda. Ja Toyota Avensis (1) Właśnie wróciłem z myjni. Auto wygląda jak nowe. Po stronie myjni zawsze... Maciek Polecam w 100% (1) Jakość usług bardzo wysoka. Obsługa bardzo pomocna i widać, że zależy im aby... Własciciel BMW jedna z najelepszych myjni w gdynii!!!!!! (1) Witam jestem czestym klientem tej myjni zawsze jestem zadowolony z rezultatu... david REWELACJA (1) Któryś raz z kolei korzystam z usług tej myjni. Pierwszy raz zakupiłam grupon... FitMax UWAGA NA PANA MARCINA (1) Prosiłam mechanika Pana Marcina o pomoc przy wyborze samochodu, a mianowicie... Rozczarowana NIE POLECAM! (3) Strata czasu i pieniędzy.Byłem z kuponem grupona,mycie parą nie jest tak... Tomek R. Usługa wykonana karygodnie (2) Nie będę się rozpisywał- nie polecam Jak ktoś nie wierzy to zapraszam niech... Klient jest ok (1) bez problemu, profesjonalnie. wygodna poczekalnia. korzystałem wielokrotnie.... maniek Godne polecenia (1) Moje stare auto po praniu wyglada 5 lat młodziej, fachowa obsługa i co dla... skoda Tragedia (2) skorzystalem z uslug tej myjni po długiej przerwie i stwierdzam iz ta myjnia... dr Loyde Ostrzegam przed tą myjnią - ZNISZCZYLI LAKIER W NOWIUTKIM AUCIE! (2) Korzystałem z tej myjni 6-8 razy, więc mogę wystawić uogólnioną ocenę ich... były klient Polecam (1) Polecam tą myjnie z czystym sumieniem. Opinie obniżające ocenę tej myjni... Dorian