Bardzo nie polecam!!! (2) pomazane szyby! plamy na tapicerce! amatorka! ReD Pakiet allcelaner (2) Serdecznie polecam pranie tapicerki oraz pozostałe usługi w Allcleaner! Cena... Marta Obowiązkowy adres dla naprawdę dbających o swoje auto (1) Czy można za rozsądne pieniądze perfekcyjnie umyć auto, z dbałością o detale,... Kamil
zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z uprania dywanu i kanapy.Plamy, których nie mogłam... ewa Wyprałem tu tapicerkę (1) i było bardzo OK. Przyjęto mnie o umówionej godzinie, zaproszono do... Wojtek Nie zostawiać im auta bez właściciela !!! (1) Na wstępie dodam ze wystawiłem wszędzie ocenę 1 z uwagi na niedopuszczalną... Marek Komplet z wojskiem ręcznym (1) Ostatnio miałem okazje skorzystać z usług myjni Auto - Spa. Wybrałem opcje... Borys Polecam! (1) Witam, Długo szukałem zakładu specjalizującego się w auto-deatailingu w... Marcin Nie! (1) Nigdy wiecej. Sprzataja po ciemku i niedokladnie. Krzysiej Gorąco polecam - Radko Myjnia! (3) Gorąco polecam - Radko Myjnia! Mati Miłe zaskoczenie (1) Fachowa praca, profesjonalne i nowoczesne metody czyszczenia. Przede... Martyna Pranie wnętrza auta (1) Z usługi jestem bardzo zadowolony, auto zostało dokładnie odkurzone, a... Michał masakra (3) pan który umawia auta to jest żenadą umawiam się na godzinę a jak jestem to... audi a6 Myjnia I klasa! (1) Myjnia w pełni profesjonalna. Obsługa rzeczowa, z wiedzą i doświadczeniem.... Bart Dokładność (1) Jestem zaskoczona idealnością wykonanej pracy. Oddałam samochód do... ZADOWOLONA polecam:) (1) Dziś po raz pierwszy skorzystałam z usług myjni, zwykle samochód myje mój... Aga Paweł - opinia (1) Profesjonalna obsługa i wyjątkowe podejście do klienta :-) Polecam Paweł Audi - opinia (1) Myjka pierwsza klasa. Będę na pewno wracał. Audi Zdecydowanie najlepszy wybór !! POLECAM (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w okolicy. Jeździłem już po wielu ale ta... Andrzej Bardzo dobry serwis ! (1) Skorzystalem z Myjni Lux po raz pierwszy na podstawie rekomendacji innego... Radoslaw