polecam (1) Polecam gorąco green system świetny profesjonalizm no i cena bardzo... mamba Gorąco polecam (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko sprawnie i dokładnie. Polecam Kusajn Polecam!!! (1) Mój samochód wyglądał jak nowy po dokładnym myciu przez Green-System:) Miła i... Iguana
Bardzo dobra ręczna myjnia (1) Moje auto od dawna wymagało gruntownego sprzątania. I muszę zdecydowanie... Paulina Zadowolony Klient (1) Z usług myjni korzystam za każdym razem jak przyjeżdzam do trójmiasta.... Podróznik Polecam! (2) Obsługa miła i kulturalna. Jakość wykonanych usług bez zastrzeżeń. Jestem... Rałał Wszystkim gorąco polecam! (1) Dziś miałem okazję zostawić swoje autko na kompleksowe mycie i czyszczenie.... Michał Myjnia na 6-tkę (1) Pozostawiłam w myjni Eco&Fresh samochód VW POLO, który był bardzo zabrudzony... Marzena Auto jak nowe (1) Jestem bardzo zadowolony z kompleksowego przygotowania auta do letnich... zadowolony Polecam (1) Solidnie wyczyszczony samochód, ceny ok, miła obsługa Automaniak NIE POLECA (1) byłem u nich dwu krotnie i nie polecam za każdym razem samochod był po prostu... Audi Polecam w 100% (1) Szybko, solidnie, konkretnie i tak jak nalezy! Są najlepsi! Sylwia Jedyne w Trójmieście Auto Spa godne polecenia! (1) Auto Spa w Pruszczu Gdańskim jest godne polecenia w 100%. Jezeli zalezy Wam... Krystian Klasyczna, solidna myjnia (1) Z myjni chciałbym wyjechać czystym, nawoskowanym (preferuję hydrowosk z racji... Krystian Znajomym odradzam, nieznajomym nie polecam (1) Odwiedziłem myjnie w poprzedni weekend, po tym jak sprawdziłem w internecie... Oliwa Jestem bardzo zadowolona... (1) Jestem bardzo zadowolona z usług jakie świadczy ta myjnia! Ceny są też... Gosia Bardzo mierna (1) Tak naprawde to tylko bajer w postaci różowej piany - szczotki porysowały mi... Janek Pietrasik Jest OK (1) Wszytko tak jak powinno być: szybko, ceny przystępne, dokładność. Po prostu... Hadzi Wzorowo (1) Długo szukałem myjni, jednak zawsze miałem jakieś "ale". W końcu natrafiłem... Roman myjnia i mechanika !!!!!!!! (2) NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!! MECHANIK MOŻE DOBRY ALE CENY WYŻSZE NIŻ W... ANIA