Pranie wnętrza auta (1) Z usługi jestem bardzo zadowolony, auto zostało dokładnie odkurzone, a... Michał masakra (3) pan który umawia auta to jest żenadą umawiam się na godzinę a jak jestem to... audi a6 Myjnia I klasa! (1) Myjnia w pełni profesjonalna. Obsługa rzeczowa, z wiedzą i doświadczeniem.... Bart
Dokładność (1) Jestem zaskoczona idealnością wykonanej pracy. Oddałam samochód do... ZADOWOLONA polecam:) (1) Dziś po raz pierwszy skorzystałam z usług myjni, zwykle samochód myje mój... Aga Paweł - opinia (1) Profesjonalna obsługa i wyjątkowe podejście do klienta :-) Polecam Paweł Audi - opinia (1) Myjka pierwsza klasa. Będę na pewno wracał. Audi Zdecydowanie najlepszy wybór !! POLECAM (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w okolicy. Jeździłem już po wielu ale ta... Andrzej Bardzo dobry serwis ! (1) Skorzystalem z Myjni Lux po raz pierwszy na podstawie rekomendacji innego... Radoslaw Zdecydowanie polecam ! (1) Korzystałam z usługi polerki lakieru i woskowania - efekt zaskakujący, jestem... Justyna NIE POLECAM!!! (2) Oszukali mnie. Nakłamali, że opona mająca gumę do niczego już się nie nadaje,... Aleksandra Właścicielka Audi (1) Mój samochód wygląda jak nowy (wszystko wypielęgnowane - felgi, progi,... Właścicielka Audi turysta (1) jestem turysta z warszawy, pierwszy raz spotkałem się z myjnią suchą ręczną,... andrzej Autokosmetyka samochodowa - najwyższy poziom !!! (1) Niedawno oddałem swój samochód na zabieg kompleksowego czyszczenia i... Andrzej Michalczyk Korzystałem dziś (1) Poleca wszystkim wymagającym. Właściciele przykładają się do pracy, widać... Boris profesionalna pralnia (1) Wszystko na 6 i w dodatku piekne dziewczyny :-) polecam wszystkim Ludwichowski Najlepsza myjnia pod słoncem! (1) Najlepsza myjnia na jakiej dotad bylem ,sliczne panie miła obsługa i niedrogi... Krzysztof L Zmieniam opinię - jednak polecam! (1) Półtora roku temu miałem nieprzyjemną sytuacje ze wspomnianą myjnią, co można... Rafał bardzo dobra myjnia (1) Myjnia jest naprawdę bardzo super, mila obsługa, rewelacyjne szczotki, dobrej... Gosia GORACO POLECAM (1) polecam wszystkim. trafilem przypadkiem ale nigdy nie pojade juz nigdzie... Krzysztof P