Polecam z czystym sercem (1) Bardzo miła obsługa świadczą usługi na wysokim poziomie mycie parą rewelacja-... Bojek Polecam wulkanizację (1) W tym roku, przez wielkie remonty na naszych drogach, złapałem gwoździa w... Darekk Polecam (1) Bardzo fajny asortyment kosmetyków dostępnych od ręki. Tomson_79
próba wymiany opon (1) Usiłowałem wymienić w tym zakładzie opony, ale najpierw mieli awarię maszyny... kierowca Zostawiłem sprawne auto a odebrałem uszkodzone!!! (1) Auto zostało na dwie godziny na mycie i sprzątanie wnętrza. Po tym czasie... Sebastian Polecam! (1) Firma godna polecenia. Usługa wykonana na najwyższym poziomie! Michał 1971JanBMW - opinia (1) Bezproblemowo umyte auto po trasie Gdańsk - Legnica. Bardzo skuteczne środki... 1971JanBMW jestem bardzo zadowolony (1) polecam - bardzo miła obsługa, dokładność, uprzejmość, profeska tym razem fokus Zawiedzona (1) Niestety nie udało się sprawdzić jakość usług, dla tego taka ocena.... Zawiedzona Polecam (1) Bardzo dobra myjnia samoobsługowa. Jestem częstym gościem ; ) Theo Takie mycie, za taką cenę?! Porażka (1) Witam, Skorzystałem dzisiaj z usługi myjni w Alfie i zrobiłem to po raz... bartek Czysty samochód (1) Samochód umyty szybko i dokładnie. Polecam T. polecam (1) Miło, sympatycznie, szybko, skutecznie. Przyjechaliśmy dosyć późno i Pan... Czerwone Polo Rewelacja! Polecam. (1) 2 lata zadna myjnia nie mogła wyczyścić podsufitki - umyta wyczyszczona!!!.... Oleksandr Porysowali lakier (1) Korzystałam wcześniej może dwukrotnie z usług myjni i byłam zadowolona.... P Super (1) Nie zgadzam się z przed mówcą. Bardzo dokładnie umyli mi samochodzik, byłam... Asia nie tak idealnie jak pisza powyzej (1) Fakt, obsluga bardzo mila., ale wykonanie uslugi niezbyt profesjonalne. W... ja Audi A3 (1) Karoseria umyta prawidłowo i bardzo dobrze osuszona, co niestety jest... Mariusz K. Polecam (1) Przyjechałem umyć auto do sprzedaży i panowie z myjni baaaaaardzo się... Bartekk Polecam z czystym sumieniem (1) Polecam wszystkim zastanawiającym się. Elegancko umyty samochód, wysuszony,... ADam