Polecam wszystkim (1) Na dzień dziecka postanowiłem zrobić sobie prezent i pojechałem na myjnię... Szczepan Pełen profesjonalizm (1) Usługi wykonywane są na najwyższym poziomie, bez odwalania tzw. fuszerki.... Mateusz galeriam - opinia (1) rzetelnie wykonana usługa - samochód wygląda jak nowy - dziękuję galeriam
Zawiodłem się... (1) Na co dzień myję auto samodzielnie na myjni bezdotykowej. Tym razem oddałem... Jacek 100% godne polecenia. dlaczego? (1) Kontakt z myjnia mialem 2 razy. Pierwszy z polecenia od znajomego przy dobrym... Krzysztof Rewelacja (1) Rewelacja! Samochód od nowości nie miał pranych tapicerek w środku, teraz... esio POLECAM! Pełen Profesjonalizm (1) Przystępne ceny oraz pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim. Piotr Audi Najlepsi !!!! (1) Myjnia spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Auto... New Beetle Myjnia na wysokim poziomie. (1) Chciałem odświeżyć auto przed sprzedażą, żeby wstydu nie było przed... Adam Polerowanie - Super! (1) Bardzo dobrze wykonane polerowanie auta i czyszczenie. Profesjonalne... Hubert Polecam!!! (1) Byłam mile zaskoczona po odbiorze mojego autka z tej myjni jak by mu kilka... Dorota super Myjnie (1) Polecam , korzystam bardzo często !! Usługa zawsze wykonana profesjonalnie.... Aga Usługa pozostawia wiele do życzenia (1) Najpierw plusy: 1. Tapicerka została wyprana bardzo ładnie. 2. Usługa... Sunlight wszystko ok (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo fajna chemia, samochód domyty i... Wiesław Zdecydowane NIE! (2) Myłem w styczniu u Panstwa auto, i niestety negatyw, pracownik jakajacy sie... Mariusz N Polecam wszsystkim, wulkanizacja rewelacja ! (1) Witam, byłem wczoraj w tym warsztacie na wulkanizacji, prostowanie 2x alufelg... Zadowolony PRANIE TAPICERKI PIERWSZA KLASA (1) ODDAŁEM AUTO RANO DO PRANIA A BYŁO NAPRAWDE PRZEZ MOJE MALUCHY ZAPUSZCZONE... WIS konserwacja podwozia (1) Mam zastrzeżenia co do konserwacji podwozia.... niedokładność! W miejscach... xSandra A jednak warto. (1) Mieszkam od niedawna w tej okolicy, spieszę się zawsze do roboty i auto z... Marek Z. Solidna myjnia (1) Jestem zadowolony z jakości wykonanej usługi na owej myjni. Wybrałem pakiet... Terenowy