Stały klient (1) Regularnie od kilku lat korzystam z usług tej myjni i zawsze odjeżdżam... Jakub M Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z usług myjni. Skorzystałam po raz pierwszy, głównie... Toyota Zdecydowanie TAK! (1) Witam. Zdecydowanie TAK! Byłem pierwszy raz w tej myjni nowiutkim samochodem.... Przemek M
Polecam (1) Szczególnie z woskiem ręcznym. Na jakieś 2 - 3 miesiące spokój z brudem na... grzehoo Polecam (1) Zadowolony :) Szymek Polecam. (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa, czyszczenie wykonane porządnie. Ponadto udało... Andrzej Nabicie klimatyzacji... (1) Umówiłem się z nimi na nabicie klimatyzacji czynnikiem chłodzącym. Po... jan Rewelacyjna myjnia i obsługa (1) Polecam wszystkim co jeszcze nie mieli styczności z myjnią parową. Co do... gg Polecam (1) Naprawa wykonana szybko i fachowo. Informacja na bieżąco o postępach w... Karol - Ford Windstar Myjnia godna polecenia! (1) Umyłam dzisiaj u nich moje autko po raz pierwszy i jestem mile zaskoczona.... Dominika Czyszczenie plastików i odkurzanie (1) Nie miałem okazji sprawdzić jak wygląda jakość usług w komplecie z myciem,... Łukasz super elektryk (1) witam poznalem pana Bogdana robil mi ostatnio stacyjke w oplu z kodem... janusz polecam pana Bogdana (1) witam miałam problem z elektryka jechalam do 3 warsztatow wszedzie mnie... xxx Polecam wszystkim (1) Na dzień dziecka postanowiłem zrobić sobie prezent i pojechałem na myjnię... Szczepan Pełen profesjonalizm (1) Usługi wykonywane są na najwyższym poziomie, bez odwalania tzw. fuszerki.... Mateusz galeriam - opinia (1) rzetelnie wykonana usługa - samochód wygląda jak nowy - dziękuję galeriam Zawiodłem się... (1) Na co dzień myję auto samodzielnie na myjni bezdotykowej. Tym razem oddałem... Jacek 100% godne polecenia. dlaczego? (1) Kontakt z myjnia mialem 2 razy. Pierwszy z polecenia od znajomego przy dobrym... Krzysztof Rewelacja (1) Rewelacja! Samochód od nowości nie miał pranych tapicerek w środku, teraz... esio POLECAM! Pełen Profesjonalizm (1) Przystępne ceny oraz pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim. Piotr Audi