Polecam (1) Zadowolony :) Szymek Polecam. (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa, czyszczenie wykonane porządnie. Ponadto udało... Andrzej Nabicie klimatyzacji... (1) Umówiłem się z nimi na nabicie klimatyzacji czynnikiem chłodzącym. Po... jan
Rewelacyjna myjnia i obsługa (1) Polecam wszystkim co jeszcze nie mieli styczności z myjnią parową. Co do... gg Polecam (1) Naprawa wykonana szybko i fachowo. Informacja na bieżąco o postępach w... Karol - Ford Windstar Myjnia godna polecenia! (1) Umyłam dzisiaj u nich moje autko po raz pierwszy i jestem mile zaskoczona.... Dominika Czyszczenie plastików i odkurzanie (1) Nie miałem okazji sprawdzić jak wygląda jakość usług w komplecie z myciem,... Łukasz super elektryk (1) witam poznalem pana Bogdana robil mi ostatnio stacyjke w oplu z kodem... janusz polecam pana Bogdana (1) witam miałam problem z elektryka jechalam do 3 warsztatow wszedzie mnie... xxx Polecam wszystkim (1) Na dzień dziecka postanowiłem zrobić sobie prezent i pojechałem na myjnię... Szczepan Pełen profesjonalizm (1) Usługi wykonywane są na najwyższym poziomie, bez odwalania tzw. fuszerki.... Mateusz galeriam - opinia (1) rzetelnie wykonana usługa - samochód wygląda jak nowy - dziękuję galeriam Zawiodłem się... (1) Na co dzień myję auto samodzielnie na myjni bezdotykowej. Tym razem oddałem... Jacek 100% godne polecenia. dlaczego? (1) Kontakt z myjnia mialem 2 razy. Pierwszy z polecenia od znajomego przy dobrym... Krzysztof Rewelacja (1) Rewelacja! Samochód od nowości nie miał pranych tapicerek w środku, teraz... esio POLECAM! Pełen Profesjonalizm (1) Przystępne ceny oraz pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim. Piotr Audi Najlepsi !!!! (1) Myjnia spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Auto... New Beetle Myjnia na wysokim poziomie. (1) Chciałem odświeżyć auto przed sprzedażą, żeby wstydu nie było przed... Adam Polerowanie - Super! (1) Bardzo dobrze wykonane polerowanie auta i czyszczenie. Profesjonalne... Hubert Polecam!!! (1) Byłam mile zaskoczona po odbiorze mojego autka z tej myjni jak by mu kilka... Dorota