Zbyszek - opinia (1) Bardzo dobre ciśnienie duży wybór programów godne polecenia Zbyszek Dziadostwo (1) Kazdy kto mysli o zostawieniu u nich samochodu do czyszczenia niech sie... Lukasz POLECAM (1) Zawsze czysto i z miłą obsługą. Jadąc nawet na spotkanie biznesowe, nie muszę... Crispers
POLECAM! (1) Najlepsza myjnia w okolicy. Jeżdzę tam od roku i za każdym razem autko... Artur xxxxxx (1) witam bylem pierwszy ras 14,12,2012 umyć auto i zapłaciłem 145 było warto ale... marek Polecam! (1) Auto zawsze bardzo ładnie i dokładnie umyte, w środku to aż żal w butach... zadowolony Polecam z czystym sercem (1) Bardzo miła obsługa świadczą usługi na wysokim poziomie mycie parą rewelacja-... Bojek Polecam wulkanizację (1) W tym roku, przez wielkie remonty na naszych drogach, złapałem gwoździa w... Darekk Polecam (1) Bardzo fajny asortyment kosmetyków dostępnych od ręki. Tomson_79 próba wymiany opon (1) Usiłowałem wymienić w tym zakładzie opony, ale najpierw mieli awarię maszyny... kierowca Zostawiłem sprawne auto a odebrałem uszkodzone!!! (1) Auto zostało na dwie godziny na mycie i sprzątanie wnętrza. Po tym czasie... Sebastian Polecam! (1) Firma godna polecenia. Usługa wykonana na najwyższym poziomie! Michał 1971JanBMW - opinia (1) Bezproblemowo umyte auto po trasie Gdańsk - Legnica. Bardzo skuteczne środki... 1971JanBMW jestem bardzo zadowolony (1) polecam - bardzo miła obsługa, dokładność, uprzejmość, profeska tym razem fokus Zawiedzona (1) Niestety nie udało się sprawdzić jakość usług, dla tego taka ocena.... Zawiedzona Polecam (1) Bardzo dobra myjnia samoobsługowa. Jestem częstym gościem ; ) Theo Takie mycie, za taką cenę?! Porażka (1) Witam, Skorzystałem dzisiaj z usługi myjni w Alfie i zrobiłem to po raz... bartek Czysty samochód (1) Samochód umyty szybko i dokładnie. Polecam T. polecam (1) Miło, sympatycznie, szybko, skutecznie. Przyjechaliśmy dosyć późno i Pan... Czerwone Polo Rewelacja! Polecam. (1) 2 lata zadna myjnia nie mogła wyczyścić podsufitki - umyta wyczyszczona!!!.... Oleksandr