Justyna Kulesza - opinia (1) Miałam okazję nie dawno skorzystać z w/w myjni i jestem bardzo mile... Justyna Kulesza POLECAM (1) POLECAM TANIO SZYBKO PORZĄDNIE Szymon Przystępne ceny szybko i sprawnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Korzystam z tej myjni już koło roku dlatego wyrobiłem sobie zdanie na temat... tomasz
Uwaga na te myjnię!!! (1) Mieszkam na Płycie i od początku istnienia tej myjni jeździłem do niej.... Rafał bardzo dobra myjnia!!! (2) skorzystałem z usług tej myjni ostatnio i jestem bardzo zadowolny, mój... ja ilość, nie jakość (2) dwa razy dałam się narwać ze zwykłego lenistwa na ich usługi i trzeci raz nie... biedrona Tylko Johnny Washer (1) Jestem bardzo zadowolony, samochód naprawdę wymagał porządnęgo sprzątania i... K Super (1) Polecam :) Darek Wymiana opon (1) Obsługa miła, ale niestety czekanie przez 2h na zmianę opon przeważyło szalę... Ewa ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! (1) To jakieś kpiny a nie myjnia samochodowa!, kilka dni wcześniej przed... m Polecam (1) 3 razy już koszystałem z usług tej firmy. Jestem bardzo zadowolony. Panowie... Majkel Tylko Johnny Washer!!! (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w Trójmieście!! Gorąco polecam każdemu, kto... Anna Z. Miła obsługa, szybko i sprawnie (1) Porównując do konkurencji mają dobre ceny, zwłaszcza w takiej lokalizacji.... Tomek Pranie tapicerki, czyszczenie wnętrza pojazdu - polecam! (1) Przyjechałem zaniedbanym przez poprzedniego właściciela autem. Zostawiłem... Darek Profesjonalizm i miła obsługa! (1) Korzystałam z usług tej firmy w zakresie prania tapicerki mojego auta.... Ania Super Myjnia ! (2) Polerowałem swoje autko i położyłem Zirconite ,lakier wygląda rewelacyjnie ,... Tomi seat (1) Fachowość, dokładność, cierpliwość to wszystko wpłyneło na wysoką ocenę... T. W Galerii - nie warto !! W Alfie POLECAM !! (1) Komplet, czyli wysprzątanie całości z woskiem to kwota ok 100 zł- plus, minus... A4 cena,usługa -rewelacja (1) Niedawno skorzystałem z myjni na Fikakowie pod sklepem Bomi,byłem i jestem... Adam Wysoka jakość usługi, miła obsługa (1) Samochód został dokładnie wysprzątany, porządnie umyty i nawoskowany. Polecam... Ziuta