rzetelnie i dokladnie !!!! polecam ! (1) Wybralam te myjnie sposrod innych wielu w okolicy i jestem naprawde bardzo... KjM Tragedia (1) Ogólnie podejście niektórych "Polskich" firm to jakaś tragedia. Idea zakupów... Piotr Miodek Czyszczenie , mycie , polerowanie (2) Gorąco poleca tą myjnie jeżeli ktos sobie ceni profesjonalizm oraz dbałość o... Piotr
Szybko i bezproblemowo (1) Polecam! Obsługa miła, chętna do tłumaczenia programów. Cena w sam raz-no i... Marek Idealne rozwiązanie (1) Pięknie mi wymyli autko podczas gdy ja byłem w kinie. Sympatyczna obsługa... Marek Nie polecam (...) (1) Kupiłem kupon na groupon. Miało być mycie super dokładne, woskowanie,... zieluts Polecam. (1) Już trzeci raz korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Ceny może... Lukasz Rewelacja (1) Przyznam się, że początkowo podchodziłem sceptycznie do myjni bez użycia... mirek "Nie wiem czy samo odkurzanie nam się opłaca" (1) Witam! Tak się złożyło, że niedawno byłem zmuszony skorzystać z usług myjni w... Marcin na pewno wrócę i będę polecał znajomym (1) Pan wulkanizator był profesjonalny, kulturalny i był fachowcem. Usługa... Szymon Naciągactwo!!! (1) Zachęceni dobrymi opiniami o myjni na portalu umówiliśmy się na pranie... Agnieszka Polecam! (1) Myjnia niedawno otwarta, ale widać, że załodze zalęzy aby klienci wracali,... Mateusz Nieporozumienie a nie usługa (1) Żenada. Prawie pól stowki za odkurzanie i prysniecie gumowych... hejter jest super (1) zawsze mogę liczyć na szybkie i solidne mycie samochodu. Nie bez znaczenia... megane Stanowczo odradzam!!! (1) Jakiś czas temu, zakupiłem kupon rabatowy na Groupon.pl. Oferta obejmujmowała... Krzysiek Pełen profesjonalizm! (1) kolejne auto oddałam tam do czyszczenia i prania tapicerki i znowu jestem... Karolina Trudno się dodzwonić!!!! (1) Jakość mycia bez zarzutu. Ale kontakt telefoniczny bardzo utrudniony. Telefon... x Doskonale czysta tapicerka i przyjemna obsługa - polecam! (1) Skorzystałam z usługi www.autokosmetyka.net Pana Macieja Borowika w zakresie... Sylwia N. Nie polecam (1) Po pierwsze - jeśli chcecie mieć umyty samochód na czas to nie jedźcie do tej... max Nie Polecam (1) Szczerze nie polecam bylem stalym od 2 lat klijentem i bylo wszysko ok... Krzysztof