Polecam (1) 3 razy już koszystałem z usług tej firmy. Jestem bardzo zadowolony. Panowie... Majkel Tylko Johnny Washer!!! (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w Trójmieście!! Gorąco polecam każdemu, kto... Anna Z. Miła obsługa, szybko i sprawnie (1) Porównując do konkurencji mają dobre ceny, zwłaszcza w takiej lokalizacji.... Tomek
Pranie tapicerki, czyszczenie wnętrza pojazdu - polecam! (1) Przyjechałem zaniedbanym przez poprzedniego właściciela autem. Zostawiłem... Darek Profesjonalizm i miła obsługa! (1) Korzystałam z usług tej firmy w zakresie prania tapicerki mojego auta.... Ania Super Myjnia ! (2) Polerowałem swoje autko i położyłem Zirconite ,lakier wygląda rewelacyjnie ,... Tomi seat (1) Fachowość, dokładność, cierpliwość to wszystko wpłyneło na wysoką ocenę... T. W Galerii - nie warto !! W Alfie POLECAM !! (1) Komplet, czyli wysprzątanie całości z woskiem to kwota ok 100 zł- plus, minus... A4 cena,usługa -rewelacja (1) Niedawno skorzystałem z myjni na Fikakowie pod sklepem Bomi,byłem i jestem... Adam Wysoka jakość usługi, miła obsługa (1) Samochód został dokładnie wysprzątany, porządnie umyty i nawoskowany. Polecam... Ziuta solidna firma (1) Od kilku lat z żoną zostawiamy samochody na tej myjni.Wracając z zakupów z... pako PAKIET SPA DLA AUTKA polecam (1) WYKUPIŁAM PAKIET SPA DLA OKTAWII WSZYSTKO ZOSTAŁO WYKONANE ZGODNIE Z OFERTĄ,... SKODA OKTAWIA rzetelnie i dokladnie !!!! polecam ! (1) Wybralam te myjnie sposrod innych wielu w okolicy i jestem naprawde bardzo... KjM Tragedia (1) Ogólnie podejście niektórych "Polskich" firm to jakaś tragedia. Idea zakupów... Piotr Miodek Czyszczenie , mycie , polerowanie (2) Gorąco poleca tą myjnie jeżeli ktos sobie ceni profesjonalizm oraz dbałość o... Piotr Szybko i bezproblemowo (1) Polecam! Obsługa miła, chętna do tłumaczenia programów. Cena w sam raz-no i... Marek Idealne rozwiązanie (1) Pięknie mi wymyli autko podczas gdy ja byłem w kinie. Sympatyczna obsługa... Marek Nie polecam (...) (1) Kupiłem kupon na groupon. Miało być mycie super dokładne, woskowanie,... zieluts Polecam. (1) Już trzeci raz korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Ceny może... Lukasz Rewelacja (1) Przyznam się, że początkowo podchodziłem sceptycznie do myjni bez użycia... mirek