tanio i solidnie. Polecam! (1) tanio i solidnie. Polecam! MRO polecam ta myjnie (1) wczoraj bylam na tej myjni profesionalna obsluga mila atmosfera pelna... dziewczyna polecam (1) jestem stałym klientem, miło dokładnie bez ściemy sly
Jakość spadła (1) Kilkukrotnie korzystałem już z tej myjni i za każdym razem mogłem powiedziec,... Marek Myjnia godna polecenia (1) Korzystałem z usług myjni kilka razy, polecam innym, dojeżdżam z drugiego... Łukasz Mondeo ODRADZAM (1) Skorzystałem z oferty poprzez kupon Gruponu. Niestety, co innego okazało się... xxxx Megarewelacyjna myjnia (1) Co prawda nie zrobiłem fotek przed i po... ale... Wczoraj z okazji pogody... Booster Bardzo dobra jakość (1) Tak jak w nagłówku - cenię sobie u nich bardzo dobrą jakość mycia. Od około... Ania Bardzo dobra myjnia (1) Plusy: umawianie na konkretne godziny, profesjonalne mycie wewnatrz i na... Dorota cena z rabatem (1) Wymycie i wyczyszczenie w środku malutkiego samochodu kosztuje 100zł z... igor SŁABO !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Za mycie skasowali 30 złotych, gdzie na innych myjniach jest 25. Auto na... Bartek Profesjonalisci (1) Robilem u nich nowe auto jeszcze zanim otworzyli oddzial w Gdyni, nie... Artur Profesjonalizm najwyższej miary (2) Do Car Spa trafiłem z polecenia znajomego, który skorzystał z ich oferty przy... Wojciech ok (1) bardzo miła obsuga, dokładność wykonania Dorka Bardzo dobra myjnia (1) Polecam, naprawdę super obsługa + zawsze można dostać gratis jakiś bonusik w... Fabian Pablo - opinia (1) Miło, szybko, profesjonalnie i sprawnie. Dodatkowo, dla stałych klientów,... Pablo R.B. - opinia (1) Nowa właściciel - nowa jakość. Polecam. R.B. V50 black - opinia (1) Postanowiłem zadbać o nowonabyte auto. Pan Paweł wykonał czyszczenie i... V50 black Rewelacyjna myjna ręczna! (1) Skorzystałem pierwszy raz z usług tej myjni i jestem bardzo zadowolny, mój... Tomasz Bardzo porządna firma ! (1) Znają i wiedzą co robią zadbają o każdy szczegół ... ! polecam !!! Paweł