Mizeria i brak profesjonalizmu (1) Samochód niedomyty na progach, brudny w środku, 2 rysy na przedniej szybie,... Glanc Rewelacyjna usługa u prawdziwego pasjonata (1) Pan Paweł Łukiewski jest pasjonatem motoryzacji, który czerpie satysfakcję z... BartoszLakomiec POLECAM! (1) Złapałem kapcia w okolicach Wrzeszcza.Nie miałem zbędnych narzedzi i... Adam
POLECAM WSZYSTKIM ZMOTORYZOWANYM (1) Warsztat godny zaufania, obsługa profesjonalnie podeszła do sprawy, solidnie... Adam W. Anna - opinia (1) Tanio, szybko, bardzo fajne promocje. Jak najbardziej polecam Anna Opinia (1) Bardzo dobra i tania myjnia. Jestem stałym klientem od paru dobrych miesięcy.... Marek slady po naklejkach na lakierze (1) Pan Slawek profesjonalnie usunal slady po zdjetych napisach reklamowych z... Aga Super, Prawdziwa profesjonalna myjnia (1) Gorąco polecam, jestem stałą klientką. Mają dobry sprzęt i najlepsze... Aleksandra Dobra Myjnia (1) Polecam tą Myjnie ze względu na jakość usługi jaką wykonałem przystępność cen... Michał dokładne mycie :) (1) jako stała klienkta jestem bardzo zadowolona, auto zawsze umyte dokładnie,... stała klientka polecam (1) fajna samoobsługowa myjnia, nowy sprzęt i stosunkowo niskie ceny Łukasz Profesjonaliści w każdym calu! (1) Nie chce nikomu kadzić, ale wypas na maxa! Dokładnie, miło i przystępnie... Bartek ccc (1) było fajnie ale ostatnio się ta myjnia stoczyła na dno żeby klient musiał... D Totalna porażka, nigdy więcej - ludzie omijajcie szerokim łukiem (1) Ta myjnia to totalna porażka. Już wiem dlaczego nie ma kolejek. Zamówiłem za... marek Darek - opinia (1) Dobra i tania myjnia, ostatnio byłem na myjnii automatycznej to mam rysy... Darek Zdecydowanie polecam! (1) Jak w tytule. Fachowa obsługa i przystępna cena - słowem pełen profesjonalizm. Tomek Szybko. miło, sprawnie... (2) Szybko. miło, sprawnie... Piotr profesjonalnie i na czas (1) skorzystałam kilka razy, pierwszy raz miałam obawy ale po odbiorze auta... mała jestem stalym klientem (1) Korzystam z myjni juz od dluzszego czasu i jestem bardzo zadowolona zaroowno... Magdalena Jakość bez kompromisów (1) Byłem wczoraj pierwszy raz. Polecam szczególnie dla motocyklistów. Wątpiłem... Piszmag