zdecydowanie polecam! (1) Bardzo dobra i niedroga myjnia ręczna. Szybko i sprawie samochód jest myty,... Agnieszka OK! (1) Szybko, tanio i na poziomie. Zdecydowanie najsensowniejsza myjnia w Sopocie.... Sopocianin Myjnia super, usługa expresowa (1) Myję tam i swój osobowy i busy firmowe (białe). Zawsze expresowo i bardzo... Rafał
Polecam (1) Jechałem na mycie silnika aż z Pruszcza, ale było naprawdę warto. Duży plus... Marek ania - opinia (1) bez zarzutów zakład godny polecenia ania Profesjonalizm w każdym calu... Pełna rekomendacja! (1) Odbiór samochodu był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem, prawie szokiem : )... MariuszB marzena - opinia (1) bylo sobie autko, takie sobie, nic specjalnego....pare nieciekawych rys i... marzena bardzo dobra wulkanizacja (1) Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą. Silnik w moim clio po myciu wygląda... Joanna Bardzo fajna myjnia (1) Bardzo polecam. Autko umyte bardzo szybko i dokładnie. Obsługa fajna i ceny... Krystyna Serdecznie polecam (1) Odwiedzilem firme Autokosmetyka przez raczej przypadek. Od ponad 20 lat... Tomasz witek - opinia (1) Szybko,sprawnie i nie drogo.Polecam klient witek LESZEK - opinia (1) dobra profesjonalna myjnia,polecam również Panów od polerowania i prania... LESZEK Jak najbardziej polecam! (1) Byłąm tam niestety tylko raz dojazd jest bardzo dobry. Panowie wyczyścili mi... KA.Bu. bardzo zadowolona ! (1) Bardzo mili i kontaktowi panowie, auto bardzo dobrze umyte arowno na zewnątrz... Suzuki ;) Godne polecenia ;-) (1) Napełnienie klimatyzacji szybko, sprawnie i bez czekania. Godne polecenia! SK SUPER OBSŁUGA GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Polecam myjnię VERA jestem stałym klientem myjni gdzie kompleksowo pracownicy... właściciel firmy ( nie myjni) Mizeria i brak profesjonalizmu (1) Samochód niedomyty na progach, brudny w środku, 2 rysy na przedniej szybie,... Glanc Rewelacyjna usługa u prawdziwego pasjonata (1) Pan Paweł Łukiewski jest pasjonatem motoryzacji, który czerpie satysfakcję z... BartoszLakomiec POLECAM! (1) Złapałem kapcia w okolicach Wrzeszcza.Nie miałem zbędnych narzedzi i... Adam POLECAM WSZYSTKIM ZMOTORYZOWANYM (1) Warsztat godny zaufania, obsługa profesjonalnie podeszła do sprawy, solidnie... Adam W.