........... (1) .............Samochod na tej myjni nie ma prawa wyjechac brudny!Po... Feliix Profesjonalny serwis i skuteczne mycie (1) Słyszałem od znajomych,że warto: sprawna obsługa, warsztat i myjnia w jednym... Michał podzielam opinie poniżej (1) Moja pierwsza wizyta i muszę przyznać, że udana. Możliwość rezerwacji usługi,... Tomecki
Lakierowali mi kierownice i prali wnetrze (1) Cikawy pomysl na biznes, napewno maja kompleksowa oferte, lakierowelm... Krzysztof - Audi a4 2004 UWAŻAJCIE NA SAMOCHODY!!! (1) Kto tam pracuje?!?! Samochody myte SZMATAMI, które rysują lakier!!!... Jaro polecam usługi (1) mycie na wysokim poziomie, miła i fachowa obsługa, możliwość skorzystania z... B jest ok .. (1) i do tego w czasie mycia auta znajdziecie tam miejsce w poczekalni-- ciepłe... Wilkicki Świetna myjnia (1) Po myciu samochód jest czysty - niby nic nadzwyczajnego, ale tu nie ma... Andrzej Pełen profesjonalizm (1) Tak umytego i wyczyszczonego auta to jeszcze nie miałem! Przystępne ceny,... Damian Michał - opinia (1) ........mycie vana tam kosztuje 35 zł.hydro-wosk,nabłyszczanie opon,kwas do... Michał Myjnia jedna z najlepszych w Trójmieście (1) Dzisiaj tj. 09.12.2009r. odwiedziłem Mr. Froog. Zażyczyłem sobie full wersję... okey wymiana opon (1) bez żadnego problemu; miła, profesjonalna obsługa, wraz z myciem auta 80zł.... klient SUPER PROFESJONALNA MYJNIA (1) Samochód jak nowy,profesjonalna obsługa.SZEF myjni doradzi jak usunąć... synek_2007 Lekceważenie klientów (2) ... Umówiłem się na kompleksowe mycie samochodu z konserwacją na dzień 14... Fedorowicz Michał Rewelacja! (1) Jeżdżę dużą terenówką, zazwyczaj myję auto na bez dotykowych, efekt uzyskany... Karol Kępa POLECAM W 100%!!! (1) Korzystałam dotychczas z usług kilku myjni na terenie Gdańska, niestety... Kasia Najlepsza myjnia! (1) Najlepsza myjnia na jakiej byłam. Bardzo mila atmosfera , przystępne ceny ,... Magda Motocykl czysty jak łza (1) Wczoraj podjechałem na myjnie motocyklem i bylem mocno zdziwiony pozytywnym... aj_z750 ODRADZAM! (1) 1. Drogo 2. Nie mają bladego pojęcia na temat mycia samochodu ( szkoda że nie... Paweł Odpowiedz (4) Re: Lekceważące podejście do klienta Witam Panie Michale w sobote tj.14.11... Właściciel Myjni Vera