Rewelacja!!! (1) Będę stałą klientką. Servis super, auto pachnie i wygląda jak nowsze.... Asia S. Na prawde warto..!!! (1) Jest to nowo otwarta myjnia i widac ,że zalezy im na klientach. Sam szef... Marek Delux kosmetyki (1) Do tej pory korzystałam z innej myjni- wydawało się profesjonalnej; byłam w... Marta
marek wojda - opinia (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością. Regularnie korzystam z tego "salonu... marek wojda Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! (1) Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! ja SUPER MYJNIA !!! (1) Myjnia naprawdę rewelka. Pełen profesjonalizm!!! POLECAM !!! JUŻ STAŁY KLIENT Super (1) Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomek BMW i Jaguar Rewelacja!!!!!! (1) Rewelacja!!!!!! lukasz klient - opinia (1) Chciałem kilka razy skorzystać z usług myjni ręcznej i w większości... klient najlepsza myjnia w gdańsku (1) jestem stałym klientem myjni w alfie i jestem niezwykle zachwycony z... audi a8 Cennik jak najbardziej zgodny z informacją (1) Regularnie wymieniam tu opony oraz korzystam z usług mycia auta - za każdym... tanuki Jakośći profesjonalizm! (1) Jeśli chcecie mieć porządnie umyte auto bez obaw ze ktoś wam porysuje lakier... Krzysztof Godlewski osoba fizyczna - opinia (1) Obsługa rewelacyjna - pełne zainteresowanie, czyściutko, można poczekać... osoba fizyczna Najlepsza Myjnia w 3-mieście ! (1) Najlepsza myjnia w trójmieście! Zadowolony Klient ML