!!! POLECAM !!! (1) WITAM NA CODZIEN JEZDZĘ SUVEM NA TAK ZWANE SKRÓTY I AUTKO JEST MOCNO... DAREK extra (1) miałem problem z lakierem na dachu mojej audiolki po myjni bez dotykowej... sławek nie mam zdania (1) jeżdżę do tej myjni, bo mam blisko a jestem za leniwa na szukanie innych;... Ola
kompleksowa obsługa (1) jestem pod wrażeniem profesjonalności wykonywanych usług . oddałem autko do... adrian_8610 polecam (1) Gościu wie co i jak, nie sciemnia i nie robi baboli i wyciagnął to co sam... kolibra glaca - opinia (1) Ogólnie bardzo słabo.Zawsze jakieś nie domyte fragmenty nadwozia ,felg.... glaca Polecam (1) Widać komentarz poprzednika musiał być pisany przez konkurencje ... Byłem... BMW X5 polecam (1) byłam, sprawdziłam- jak zobaczyłam autko po woskowaniu, to przecierałam oczy... ala nie polecam tej myjni. (1) Byłem w tej myjni 1x nowym samochodem. Zasugerowałem się opiniami w... Daniel Jarosz polecam (1) Naprawde warto skorzystać,autko moje wygląda jak nowe,używa środków markowej... misiekk ok (1) ok R C REWELACJA PO PROSTU (1) POLECAM WSZYSTKIM MYJNIE VERE CENY SUPER KLIMACIK POCZEKALNIA WSZYSTKO SUPER... BULI Rewelacja!!! (1) Będę stałą klientką. Servis super, auto pachnie i wygląda jak nowsze.... Asia S. Na prawde warto..!!! (1) Jest to nowo otwarta myjnia i widac ,że zalezy im na klientach. Sam szef... Marek Delux kosmetyki (1) Do tej pory korzystałam z innej myjni- wydawało się profesjonalnej; byłam w... Marta marek wojda - opinia (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością. Regularnie korzystam z tego "salonu... marek wojda Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! (1) Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! ja SUPER MYJNIA !!! (1) Myjnia naprawdę rewelka. Pełen profesjonalizm!!! POLECAM !!! JUŻ STAŁY KLIENT Super (1) Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomek BMW i Jaguar Rewelacja!!!!!! (1) Rewelacja!!!!!! lukasz