Najlepsza myjnia! (1) Najlepsza myjnia na jakiej byłam. Bardzo mila atmosfera , przystępne ceny ,... Magda Motocykl czysty jak łza (1) Wczoraj podjechałem na myjnie motocyklem i bylem mocno zdziwiony pozytywnym... aj_z750 ODRADZAM! (1) 1. Drogo 2. Nie mają bladego pojęcia na temat mycia samochodu ( szkoda że nie... Paweł
Odpowiedz (4) Re: Lekceważące podejście do klienta Witam Panie Michale w sobote tj.14.11... Właściciel Myjni Vera Auto na błysk (1) Profesjonalne czyszczenie samochodu, miła obsługa, indywidualne podejście do... Joanna Profesjonalna obsługa (1) Jedyne miejsce gdzie myje swoje auto. Bardzo dobrze wykonywana usługa. Driver Bossko (2) Zostane stałym klientem dopoki mam samochod emek Porażka (1) Szczerze odradzam. Umówiłem się na mycie auta "na sprzedaż" i tłumaczę (bo... Stefan usuwanie zabrudzen (1) Witam dzisiaj korzystalem z uslug firmy, a konkretnie uswali mi farbe z... Tomasz Szóstka z plusem (1) Kupiłem nowy samochód z salonu i przez pierwsze pół roku myłem go sam na... Marcin WULKANIZACJA PIERWSZA KLASA (1) ZAKUPILAM OPONY ZIMOWE DO SWOJEGO AUTKA W SUPER CENIE !! TYLKO SZKODA ZE... BARBARA Polecam wszystkim (1) Oddałem samochód do umycia oraz nawoskowania. Teraz w karoserii można... jimw !!! POLECAM !!! (1) WITAM NA CODZIEN JEZDZĘ SUVEM NA TAK ZWANE SKRÓTY I AUTKO JEST MOCNO... DAREK extra (1) miałem problem z lakierem na dachu mojej audiolki po myjni bez dotykowej... sławek nie mam zdania (1) jeżdżę do tej myjni, bo mam blisko a jestem za leniwa na szukanie innych;... Ola kompleksowa obsługa (1) jestem pod wrażeniem profesjonalności wykonywanych usług . oddałem autko do... adrian_8610 polecam (1) Gościu wie co i jak, nie sciemnia i nie robi baboli i wyciagnął to co sam... kolibra glaca - opinia (1) Ogólnie bardzo słabo.Zawsze jakieś nie domyte fragmenty nadwozia ,felg.... glaca Polecam (1) Widać komentarz poprzednika musiał być pisany przez konkurencje ... Byłem... BMW X5 polecam (1) byłam, sprawdziłam- jak zobaczyłam autko po woskowaniu, to przecierałam oczy... ala