Jakosc za rozsadna cene (1) Myłem auta w różnych myjniach trojmiasta i musze powiedziec ze ta... Mirek Polecam (1) Auto umyte bardzo dokładnie, świetnie wysprzątane w środku. Nadmienię, że... Paweł Dbałość o klienta (1) Choć byłem służbowym autem dostawczym, byłem potraktowany w pełni... Darayavahus
lubią tu swoją robotę i robią ją doskonale (1) Tutaj myją auta porządnie - żadnego niedomywania, porządnie, jak należy.... Yans rewelacja (1) Jestem stałym klientem i nie zamierzam zmieniać. Zawsze dzwonię, umawiam się... Adam Solidna, profesjonalna i prokliencka myjnia - polecam (1) Przeprowadzilem sie w lutym na Dębrowę i w związku z tym, że myjnia była... Marcin Robert M. (1) Jeśli chcecie mieć porządnie umyte auto bez obaw ze ktoś wam porysuje lakier... Piotr mbu - opinia (1) Sprawna obsługa, brak kolejek, można i warto umówić się umówic na telefon,... mbu Serdecznie polecam. (1) Polecam Panstwu Myjnie Lux, bylem glownie wyczyscic tapicerke w moim 10... Maciej Waszczyk ........... (1) .............Samochod na tej myjni nie ma prawa wyjechac brudny!Po... Feliix Profesjonalny serwis i skuteczne mycie (1) Słyszałem od znajomych,że warto: sprawna obsługa, warsztat i myjnia w jednym... Michał podzielam opinie poniżej (1) Moja pierwsza wizyta i muszę przyznać, że udana. Możliwość rezerwacji usługi,... Tomecki Lakierowali mi kierownice i prali wnetrze (1) Cikawy pomysl na biznes, napewno maja kompleksowa oferte, lakierowelm... Krzysztof - Audi a4 2004 UWAŻAJCIE NA SAMOCHODY!!! (1) Kto tam pracuje?!?! Samochody myte SZMATAMI, które rysują lakier!!!... Jaro polecam usługi (1) mycie na wysokim poziomie, miła i fachowa obsługa, możliwość skorzystania z... B jest ok .. (1) i do tego w czasie mycia auta znajdziecie tam miejsce w poczekalni-- ciepłe... Wilkicki Świetna myjnia (1) Po myciu samochód jest czysty - niby nic nadzwyczajnego, ale tu nie ma... Andrzej Pełen profesjonalizm (1) Tak umytego i wyczyszczonego auta to jeszcze nie miałem! Przystępne ceny,... Damian Michał - opinia (1) ........mycie vana tam kosztuje 35 zł.hydro-wosk,nabłyszczanie opon,kwas do... Michał Myjnia jedna z najlepszych w Trójmieście (1) Dzisiaj tj. 09.12.2009r. odwiedziłem Mr. Froog. Zażyczyłem sobie full wersję... okey