Dobra jakość za niską cenę. (1) Korzystam już od jakiegoś czasu z usług tej myjni i jestem zadowolona zarówno... Lila Mega pozytyw (1) Bardzo pozytywna opinia za konserwację podwozia, którą robiłem tam kilka dni... Jacek Markiewicz fantastycznie (1) po raz kolejny korzystalem z uslug tej myjni i ani razu sie nie zawioddlem... alfa 147
Genialny pomysł, w końcu ktoś dojeżdża pod dom i myje auto! (1) Bez wody? Myślałem, że to jakaś bajka. Chłopaki przyjechali i na moich oczach... Bogdan Jestem pedantem (1) odwiedziłem chyba większość myjni w Gdyni a do nich wrócę na pewno. Polecam ,... Sławek Całokształt (1) Prałem tapicerke w moim golfie i co roku przed i po zimie myje podwozie. Ceny... Wacik zdecydowanie polecam! (1) Bardzo dobra i niedroga myjnia ręczna. Szybko i sprawie samochód jest myty,... Agnieszka OK! (1) Szybko, tanio i na poziomie. Zdecydowanie najsensowniejsza myjnia w Sopocie.... Sopocianin Myjnia super, usługa expresowa (1) Myję tam i swój osobowy i busy firmowe (białe). Zawsze expresowo i bardzo... Rafał Polecam (1) Jechałem na mycie silnika aż z Pruszcza, ale było naprawdę warto. Duży plus... Marek ania - opinia (1) bez zarzutów zakład godny polecenia ania Profesjonalizm w każdym calu... Pełna rekomendacja! (1) Odbiór samochodu był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem, prawie szokiem : )... MariuszB marzena - opinia (1) bylo sobie autko, takie sobie, nic specjalnego....pare nieciekawych rys i... marzena bardzo dobra wulkanizacja (1) Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą. Silnik w moim clio po myciu wygląda... Joanna Bardzo fajna myjnia (1) Bardzo polecam. Autko umyte bardzo szybko i dokładnie. Obsługa fajna i ceny... Krystyna Serdecznie polecam (1) Odwiedzilem firme Autokosmetyka przez raczej przypadek. Od ponad 20 lat... Tomasz witek - opinia (1) Szybko,sprawnie i nie drogo.Polecam klient witek LESZEK - opinia (1) dobra profesjonalna myjnia,polecam również Panów od polerowania i prania... LESZEK Jak najbardziej polecam! (1) Byłąm tam niestety tylko raz dojazd jest bardzo dobry. Panowie wyczyścili mi... KA.Bu. bardzo zadowolona ! (1) Bardzo mili i kontaktowi panowie, auto bardzo dobrze umyte arowno na zewnątrz... Suzuki ;)