super Myjnie (1) Polecam , korzystam bardzo często !! Usługa zawsze wykonana profesjonalnie.... Aga Usługa pozostawia wiele do życzenia (1) Najpierw plusy: 1. Tapicerka została wyprana bardzo ładnie. 2. Usługa... Sunlight wszystko ok (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo fajna chemia, samochód domyty i... Wiesław
Zdecydowane NIE! (2) Myłem w styczniu u Panstwa auto, i niestety negatyw, pracownik jakajacy sie... Mariusz N Polecam wszsystkim, wulkanizacja rewelacja ! (1) Witam, byłem wczoraj w tym warsztacie na wulkanizacji, prostowanie 2x alufelg... Zadowolony PRANIE TAPICERKI PIERWSZA KLASA (1) ODDAŁEM AUTO RANO DO PRANIA A BYŁO NAPRAWDE PRZEZ MOJE MALUCHY ZAPUSZCZONE... WIS konserwacja podwozia (1) Mam zastrzeżenia co do konserwacji podwozia.... niedokładność! W miejscach... xSandra A jednak warto. (1) Mieszkam od niedawna w tej okolicy, spieszę się zawsze do roboty i auto z... Marek Z. Solidna myjnia (1) Jestem zadowolony z jakości wykonanej usługi na owej myjni. Wybrałem pakiet... Terenowy CIEKAWE CIEKAWE (2) ciekawe jak poprzednik pisal ten komentarz.. Byl na zakupach w bomi, a wie ze... Emdek Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, jakość usługi na wysokim poziomie.... j Słabizna (1) Byłem tam dwa razy i więcej nie skorzystam. Kolejny raz moje auto było... Mariusz N. Totalna porazka (1) Próba wyłudzenia pieniędzy. Pobrano zaliczkę a potem bezskutecznie próbowałem... Aro Zdecydowanie polecam (1) Jestem stałym Klientem myjni Pana Pawła i jestem ogromnie zadowolony z... K. Super (1) Fajni pracownicy - naprawde z pasja w pracy zwłaszcza dosyć szczypły Pan .... Paulina przecietnie (1) Nie wiem jaką chemia mają, ale nawet najlepsza nie ukrytej brudu. Auto... w Dokładnie sprawdzajcie auto przed i po myciu! (2) Byłem częstym klientem w tej myjni, co najmniej 2-3 razy w miesiącu. Pewnego... BMW bardzo pozytywna myjnia (2) tanio i dobrze robia, 50 za komplet z hydrowoskiem to nie jest tragedia... a... michu PORAZKA (2) W wulkanizacji w powyzszym zakladzie bylem 3 razy, za 1 wyprostowali mi felge... WKURWI**Y Perfekcja (1) Jestem stałym klientem myjni.Super obsluga, przystepne ceny i auto wyglada... Wiesław