marcin - opinia (1) Samochod oddalem do mycia i woskowania. Usluga wykonana beznadziejnie auto... marcin Nie znajdziecie lepszej (1) Mam taką przypadłość, że lubię pewnego rodzaju pedantyzm. Wiele lat nie... Marcin K. Brak telefonu do właściciela/obsługi (2) jak cos jest pospuste, nie ma cisnienia wody lub inny problem i połyka... Mirek
Marlena - opinia (1) Korzystam od długiego czasu, ponieważ mam blisko. Jestem zadowolona i będę... Marlena Myjnia na bardzo niskim poziomie (1) Niestety chciałbym ale nie potrafię napisać nic dobrego na temat tej myjni.... Jacek Porządne mycie !!! (1) Kolejny już raz korzystałem z usługi tej myjni. Ponownie jestem ZADOWOLONY.... Dariusz Agata - opinia (1) Szybko, sprawnie, kompleksowo. Bardzo profesjonalna, sympatyczna obsługa.... Agata szybko, mile, tanio i solidnie (1) Świetna myjka, auto doprowadzone do perfekcyjnej czystości za dostepną kasę,... Aneta Uwaga szkoda samochodu!! (1) Staram się dbać o wygląd mojego autka i często korzystam z myjni... Ola238 polecam w 100% !!! (1) solidna robota! auto po myciu wygląda lepiej niż w salonie! przystępne ceny i... Katarzyna Zbyszek - opinia (1) Bardzo dobre ciśnienie duży wybór programów godne polecenia Zbyszek Dziadostwo (1) Kazdy kto mysli o zostawieniu u nich samochodu do czyszczenia niech sie... Lukasz POLECAM (1) Zawsze czysto i z miłą obsługą. Jadąc nawet na spotkanie biznesowe, nie muszę... Crispers POLECAM! (1) Najlepsza myjnia w okolicy. Jeżdzę tam od roku i za każdym razem autko... Artur xxxxxx (1) witam bylem pierwszy ras 14,12,2012 umyć auto i zapłaciłem 145 było warto ale... marek Polecam! (1) Auto zawsze bardzo ładnie i dokładnie umyte, w środku to aż żal w butach... zadowolony Polecam z czystym sercem (1) Bardzo miła obsługa świadczą usługi na wysokim poziomie mycie parą rewelacja-... Bojek Polecam wulkanizację (1) W tym roku, przez wielkie remonty na naszych drogach, złapałem gwoździa w... Darekk Polecam (1) Bardzo fajny asortyment kosmetyków dostępnych od ręki. Tomson_79 próba wymiany opon (1) Usiłowałem wymienić w tym zakładzie opony, ale najpierw mieli awarię maszyny... kierowca