SNB - Super Nabłyszczona Bryka :) (1) Auto po wizycie wygląda jak nowe, chłopaki bardzo się postarali! Wnętrze... Mack swietna robota! (1) Super umyte auto! Za niewielkie pieniadze! Bardzo dobre spa dla auta! Polecam! mario Malgorzata - opinia (1) Swietnie umyty samochod. Bardzo fachowa obsługa. Malgorzata
Lepiej niż w masówkach (1) Cena przystępna , zdecydowanie lepsza niż w masówkach Jakość wykonania... Kuba super wosk za 100 zł (2) zostawilem auto na tzw komplet Z woskiem za 99 zł, pasta bo tak mozna nazwac... bmw 335i POLECAM!! (1) Szczerze polecam to miejsce! Samochód pieknie, dokładnie umyty, pachnący,... ml SUPER.REWELACJA!!! (1) Witam,skorzystalam z uslug tej myjni w ubiegly weekend,i musze powiedziec ze... Marzena Tiguan jak nowy (1) Skorzystalem ostatnio z usług nowo otwartego zakładu w zakresie prania... Jan Kiciński Jak najbardziej (1) polecam. Obsługa rewelacyjna i pełen profesjonalizm:) mys Rewelacja.. (1) Witam jestem bardzo zadowolony z usługi wykupiłem pakiet VIP pranie całej... Robert Lepsza obsługa niż jakość (2) Po powrocie postanowiłem w celu dosuszenia foteli maksymalnie odchylić... archiee Profesjonaliści w pełni tego znaczeniu (1) Usługi świadczone przez SNB to naprawdę górna półka. Można samochód... Mihau Gorąco Polecam (1) Gorąco Polecam. Auto czyste jak NIGDY. Pracownik firmy przyjechał... Karolina MYJNIA NA 6 (1) Poszukiwałem myjni na której poza standardowym myciem samochodu będę mógł... KLIENT Gorąco polecam!!! (1) Bardzo miła obsługa. Szeroki zakres oferty. Punktualnie, sprawnie. Usługa... Magda Pranie tapicerki i podsufitki (1) Mój pojazd ma 5 lat i było to jego pierwsze pranie tapicerki i podsufitki +... Szymon klimatyzacja (1) umieją tylko podłączyć i włączyć program do napełniania. Po uzupełnieniu... gregory Myjnia godna polecenia!!! (1) Zostawiam autko w profesjonalnych rękach. Po godzinie szkoda mi nim... Rafał Szczerze polecam (1) Jestem niezmiernie zadowolony, a myjnię polecam od kiedy sam z niej korzystam... Paweł Och i ach ! (1) Tyle w temacie ! Petarda. Ja