SUPER !!! SUPER !!! (1) auto daje na sprzedaż, wygląda teraz jak nowe. tapicerka wyprana naprawde... grzegorz c. 100% satysfakcji.. za kążdym razem! (1) Dzisiaj z lakieru zniknęły mi żelazne zaczęli..dzieki panowie,jak zwykle na... MateuszA Najlepsza jakość w mieście :):):) (2) Dla mnie najważniejsza jest jakość usług, zawsze dbam o auto a to tego jest... Rafał
Profesjonalna i miła obsługa! (1) Bardzo dobra myjnia, strumień środków myjących pod dużym ciśnieniem, dzięki... M. Najlepsza Myjnia w Trójmieście za rozsądną cenę (1) Zdecydowałam się na przyjazd na Myjnie pod Krewetka za namowa przyjaciółki.... Agnieszka Żenujące zakończenie... (4) Korzystam z tej myjni po raz drugi i ostatni z cała pewnością, ostatnim razem... Monika Pranie tapicerki na 6 ;) (1) Kupiłem samochod z bardzo, bardzo brudna szarą tapicerką (generalnie jakieś... Mateusz bardzo dokladnie (1) Samochod dalem do mycia I woskowania. Umyty dokladnie. Wysuszony wytarty do... piot Bardzo polecam (1) polecam w 100%, kosmetyka samochodowa najlepsza w trójmieście oraz pełen... KAFER polecam (1) Byłem wczoraj na praniu tapicerek . Jestem bardzo zadowolony z usługi .... Adam JEST SUPER ! (1) Umyte dokładnie, obsługa okej, chłopaki znają się na swojej robocie. Michau Warte swojej ceny (1) Trochę czasu minęło, ale obiecałam, że podzielę się opinią. Oddałam w to... Ania Pranie tapicerki (2) Jestem bardzo zadowolona tapicerka jest w duzo lepszym stanie niż przed... Paulana Polecam (1) Polecam, dziewczyny dokładnie myją autko i się przykładają do pracy, do tego... Tomek TRAGEDIA ZA 250zł (1) To najgorsza myjnia na jakiej byłem, skasowano mnie za komplet(mycie zewnątrz... Michał Oszukują (1) Nie polecam, wciskają kit na dzień dobry a na robocie w ogóle się nie znają,... Marek Super firma (1) Super usługi mega dokładnie wykonane za dobrą cenę wiec polecam wszystkim Mario Dokładnie, bardzo dobrze. (1) Jestem bardzo zadowolony, naprawdę super robota, dziekuje Miłosnik SDS Ogólnie ok. (1) Wybrałem kompleksowe pranie wnętrza samochodu czyli fotele, podłoga,... tom Takiej myjni brakowało! (1) W ubiegłą niedzielę miałam okazję zagościć na myjni i przyznam szczerze, że... Kasia