REWELACJA (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy korzystałem wielokrotnie i za... Arek- Wymiana opon (1) Miła obsługa. Szybko i sprawnie! Polecam! Anna Bardzo dobra obsługa (2) Zleciłem firmie przygotowanie auta pod sprzedaż. Bardzo polecam, miła i... Jacek
Moje auto jak nowe !!! (2) Dałam do mycia i prania i nie spodziewałam się takich efektów. Mój samochód... Maria Najlepsza myjnia samochodowa w Trójmieście !!! (1) Korzystam od początku działalności Pana Tomka. Nie znam drugiego człowieka,... Robert SUUUPER !!! (2) Bardzo dokładnie i starannie. Umyte i posprzatane jak należy. Obsługa super.... Seba mycie ok (1) Myję tam auto dość często. Jestem zadowolona, Ceny niewygórowane. Polecam Anna Zdecydowanie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona! Pełen profesjonalizm! Agnieszka profeska (1) Miła obsługa, fachowa porada bez ściemy:) piotr Jakość umycia na najwyższym poziomie (2) Bardzo dobra myjnia, nie mozna się do niczego przyczepić. Obsługa bardzo... Adrian Super (1) Jestem bardzo zadowolony z uslugi prania tapicerki. Wyglada jak nowa a mialem... Carlos Kompleksowe mycie , czyszczenie i wosk. (1) Niestety nie mogę polecić tej myjni. Za usługę zapłaciłem 150 zł wiec można... Piotr Dziękuję bardzo !! (1) Na wstępie chciałam powiedzieć, że nie lubię miejsc typu myjnie, zakłady... Janeta Polecam! (1) Odałem samochód do polerwoania i położenie powłoki ochronnej ceremicznej.... Szwed fan czystego samochodu i felg (1) Polecam z czystym sumieniem. Pełna oferta dla wymagających w niskich cenach .... Andrzej Porażka (2) Kupiłem groupon do tej myjni i jak najbardziej nikomu tego nie polecam. Co... Patryk detailing wnętrza - nie polecam, zew - ok (1) miesiąc temu udałam się na detailing wnętrza i niestety czyszczenie nie było... bmw7 Rewelacja! (1) Jestem przemile zaskoczona poziomem uslugi. Auto zostało wyczyszczone na tip... Wdzięczna Klientka Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Wstawienie auta na czas. Odbiór trochę dłużej od... Iza Super myjnia (1) Dzisiaj (24.04.17) skorzystałam z mycia samochodu w Sky Park i jestem bardzo... Magda