Nie doceniamy tego co mamy cz.2

Kontynuacja wątku, który musiał zostać zamknięty z powodu ograniczeń technicznych
https://forum.trojmiasto.pl/Nie-doceniamy-tego-co-mamy-t946928,1,140.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tańczyła raz, mało dostrzegalnie, przy kominku w telewizyjnym. Chyba w środku dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ci dyskutanci w ogóle nie wydawali mi się szaleni. Myśleli całkiem normalnie.

Dla nich nie była to jednak ciemna komórka. Siedzieli w jakimś jasnym i wygodnym wnętrzu. Może puszczają sobie hologram.

Jej mama prawdopodobnie poprzez szklaną trumnę zwróciła się do Boga, aby zajął się sprawą Elizabeth. Zamiast Boga zainteresowali się nią Obcy ze spodka nr 276XR. To jednak faktycznie dało tym kobietom pewne możliwości działania.

Zachowywali się swobodnie mimo mojej obecności w pokoju za ścianą. Choć Liz bywała trochę zaniepokojona. Omawiali jakieś sprawy bieżące, których było zawsze dużo. Jak jaskiniowcy. Coś chyba szło nie tak i Liz marszczyła brwi. To rok powiedzmy 85-6. Ale to nie dotyczyło mnie, tylko jakichś dużych spraw.

Patrzyli, czy nie pęknę od tylu duchów naraz. Ale dorzuciłem jeszcze Stalina, Kopernika.

Czasem miałem wrażenie, że w komórce naradza się grupa duchów. Musieliby siedzieć jakby w kręgu. Mężczyzna wyróżniający się, konserwatywny, może z nowszej epoki, bo po prostu większy. Niezidentyfikowany. Mężczyzna z grupą kobiet, powiedziałbym. Nie był to Hipster.
Gdy wywoływałem H, ożywili się. Byli trochę skonsternowani i rzucili się jakby do okna patrzeć.

Czyli podsumowując, zmasakrowali mnie Obcy.

Czasem wręcz pełzałem w obrzydliwy sposób.

Powiedziałem jej, że bez klasy, ale pociągnąłem trochę dłużej niż 17 lat.

Mówi mi, że jestem do niczego jako mężczyzna, nie mam klasy.
Na pewno lubi takich wypomadowanych, zaperuczonych.

Np. jezioro wręcz koło szalonej kobiety.
Gdy wyjeżdżałem, planowano stworzyć plażę nad jeziorem, może w tamtym miejscu właśnie.
Nie, to tereny chłopskie, plaża mogłaby powstać jedynie na terenie PGR. Nie wiem, czy coś z tego wyszło.

Okoliczne pola i jeziorka też należały zawsze do majątku, ale nie te w kierunku G, te były chłopskie.

Teraz myślę, że zawsze były vipy w historii, ktoś bawił się ludźmi jak w grze komputerowej. Obcy, z jakimiś może pomocnikami typu duchy. Tylko tamte vipy były lepiej traktowane, a teraz to parodia.

To jest najnowsza historia Polski, pod zarządem amerykańskim. Całkiem ciekawa, uważam. Myślę, że z czasem te wszystkie nazwiska nabiorą bardziej doniosłego znaczenia. Tak zagospodarowany został ten czas. Zawsze część zdarzeń jest utajniona, co niekoniecznie ciekawi społeczeństwo, choć powinno.

Elizabeth kiedyś mieszkała w pałacu w pokoiku na piętrze, a teraz eksponat w ciemnej komórce.

Czy więc ten głos ludu ma jakiekolwiek znaczenie? Na Onecie po prostu wyłączono go.

Widzę na tym forum, jak grupa animująca musi zachwalać innym platformerstwo, pewien styl życia.
A jednak nie brakuje ludzi zamożnych, a wszyscy nabyli samochody i wielkie telewizory.

Elizabeth traktowałem jak wypchanego niedźwiedzia, groźnie wprawdzie wyglądającego, ale niegroźnego. Uważałem, że dlatego została odstawiona do komórki.

Nie nastąpił szybki dobrobyt, natomiast problemów było mnóstwo.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...