pozytywna (1) Dziękuję panu Darłowo za profesjonalną obsługę c3 obsługa klienta - klimatyzacja (2) Przyjechałem umówić się na uzupełnienie czynnika chłodzącego w klimatyzacji... TDI Tragiczna obsługa klienta (2) Obsługa klienta - dwóch panów zajętych wspólną rozmową, oburzonych, gdy ktoś... Dominika
Wszystko ok :) (2) Korzystałem z usługi wymiany płynu hamulcowego. Przybyłem na umówioną... Darek Tragiczna obsługa klienta (3) Umówiłem się na konkretną godzinę do ich serwisu na regulację świateł.... Robert psrtacze (1) Chcialem kupic alufelgi do mojego mercedesa poproszono mnie abym poczekal... kopfer Stacje obsługi omijam z daleka! (1) Błędna diagnoza, czy perfidne oszustwo?...raczej to drugie! Panowie ze stacji... Maja Bardzo zła organizacja i obługa klienta (2) Byłem umówiony na wymianę opon na godzinę 13.00. Przybyłem punktualnie.... Tomasz Brak szacunku dla klienta (1) Wczoraj skorzystałem z oferty promocyjnej na wymianę oleju z filtrem gratis... czarny Zgroza i przerażenie... (2) Nie dość iż skasowali za napełnienie Klimatyzacji, która nie chłodzi,... Michał Partacze (1) Ceny bardzo wysokie, odgrzybianie klimatyzacji metodą tradycyjną kosztuje co... tomek Dłuuuuuuugo! (8) Wymiana oleju trwała 1,5 godziny!!! Już więcej nie skorzystam z super... Miśkolinka Beznadzieja i kłamstwo (2) W rozmowie telefonicznej dowiedziałem się że interesujących mnie opon nie... Paweł Profesionalna obsługa i najlepsza oferta! (1) Witam Jak zwykle wybrałem się na zakupy oponek do Norauto. Ofertą i... kojot999 Nie polecam (1) Nie polecam sklepu jak i warsztatu. Problemy z reklamacją, pracownicy... Dawid Profesjonalna obsługa (1) Wszystko tak jak powinno byc - polecam Marek Rz. Duży Asortyment (1) Tanio i duży asortyment części. LM Polecam każdemu Norauto!!! (1) Byłem ostatnio tj.05.01.2014r w Norauto na wymianie tarcz oraz klocków... waldi Wymiana oleju i zawieszenia (1) W dniu dzisiejszym wymienialem i ustawialem zbieznosc , Szybka obsluga, bez... Piotr scenic Bardzo Bardzo żle (3) Byłem na wymianie i wyważeniu kół. Po odbierze auta i wyjechaniu na obwodnicę... volvo v70