pracuja tam ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia o swojej pracy!!! (2) stanowczo odradzam!!! pojechałam na przegląd klimatyzacji ponieważ przy... magda całkowita porażka (2) Nie polecam. Do serwisu wybrałam się pierwszy raz i mogę powiedzieć, iż był... ... nie polecam (3) dzwonie od rana i dodzwonic sie nie moge ... chyba klada ... na klijenta za... d
odradzam! (4) Firma oszukuje klienta sloganem:"montaz opon gratis",gdyz nie dodaje ze za... Janusz Kierownictwo Norauto - jak się nie podoba było trzeba jechać gdzie indziej. (3) Ceny podawane przed usługą mają się nijak do faktycznej ceny. Cena usługi... Maciej najgorszy warsztat w Trójmieście (3) Pomimo tego że już raz miałem nieprzyjemność skorzystania z ich wątpliwej... kierowca Skody masakra (2) Obsługa naburmuszona i niekompetentna. Mój produkt zgłoszony i zabrany przez... miki Były pracownik Norauto (3) Witam Na wstępie pozdr kierownika :) (porażka) To co sie dzieje w Norauto... Były pracownik Norauto odradzam wszystkim!! (1) wczoraj byłem tam pierwszy i ostatni raz!! mieli wymienić mi linkę hamulca... sid