Żenująca obsluga (1) Umowiłem się z wyprzedzeniem na konkretną godzinę na wymianę opon. Po... nrm Tylko o obsludze... (1) ...bo dalszych "walorow" Norauto nie mialem szczescia poznac. Po wejsciu... seba zdecydowanie odradzam :( (2) Zawyżają ceny wykonanych usług, kantują na roboczogodzinach a zastępca... WOBONK
NIE POLECAM (1) Przyjechałem na wymianę oleju, olej i filtr miałem swój. Po godzinie odbieram... Michał sprzedawcy!!! (1) napewno moja noga juz tam nigdy nie powstanie.panowie 0 profesjonalizmu i... wondziu Zero fachowości (1) Podjechałem z zerwanym paskiem klinowym. Wymienili, cena normalna, czas... Maciej Drożyzna - omijać szerokim ... (1) Wymiana termostatu w Golfie IV 1.9SDI - 150 PLN - tyle sobie zażyczyli w... fotomoto Montaż radia (1) Zrobiłem ten błąd, że zleciłem montaż radia w Norauto Gdańsk, efekt był taki,... Tomek Klimatyzacja (1) Chciałam wyczyścić w samochodzie klimatyzację, udałam się więc do serwisu,... bbb 650 za wymianę końcówek, drążków i swożni z własnymi częściami - oceńcie sami (6) Zajechałem do Norauto w Gdańsku z własnymi częściami. Miałem luzy w przednich... kierowca Montaż opon + wyważenie -alu (2) Udałem się na wymianę opon z nowymi alu i oponami. Pomimo że byłem umówiony... Artur podejscie do klienta jak sprzed 20 lat (5) To byla trzecia i ostatnia moja wizyta w tym sklepie. wczoraj wybralismy sie... Elka Nie korzystać z Norauto. (4) Obsługa bezczelna i jakość obsługi marna.Kupiłem i wymieniałem opony i żebym... Krzysiek Brak dbałości o klienta (4) Umówiłem się 2 dni wcześniej na zmianę opon letnie-> zimowe na godzinę 14.... maverick85@wp.pl Mariusz - opinia (2) Cena uzgodniona przed usługą była oczywiście dużo zaniżona niż jak się... Mariusz stanowczo odradzam (2) robią bardzo szybko i bardzo niedokładnie. wymieniałem olej silnikowy w oplu... wojt Amatorzy - czytaj niżej: (3) Serwis Norauto już po raz 2gi i ostatni miał możliwość pokazania swojej... Robert Leszcz naciagaja (1) witam dołączę się do opinii innych użytkowników tego forum ten warsztat jest... miter obsługa (1) fatalna obsługa, opieszałość, lenistwo, nie polecam jest konkurencja jeszcze... Piotr P Prawda jest jedna (1) Prawda jest jedna, ile warsztatow tyle opinii, zadowolony klient tu nie... fakty