Rozrywka na najwyższym poziomie??! (1) ...to chyba jakieś .... W Trójmiejskiej rzeczywistości jeśli już bierze się... gość Brak słów! (2) Wszystko zapowiadało sie super, dobra reklama itd... Co z tego? Namówiłam... zawiedziona WTORKI (4) co do wypowiedzi Pani ponizej .. w ostatni wtorek bylo duzo ludzi , poniewaz... student
Nie przesadzajcie. (1) Owszem, kolejki są duże, bo jest dużo chętnych - a dlaczego? Bo darmowe... olo Zwyczajny klub (2) Klub jak każdy inny, różni się tylko przestępnymi cenami, co zachęca... ciekawska_lol Całkiem fajnie (1) Klub jest całkiem fajny, jak już ktoś wspominał w swojej opinii zdarzyło to... pucz Ogólnie spoko (1) Podoba mi się ten klub! ale żeby barman za każdym razem jak kupuje nie miał... Arturo Żadna rewelacja (1) Generalnie na pierwszy rzut oka wydaje się całkiem przyzwoicie. Niestety... Karolina Brak dresiarstwa :) wkońcuuuu (1) Witam ... po "jaśkowej" widac ze wałsciciele zrehabiltowali się i nowa idea... Hokejówka ;) oczekiwalam czegos wiecej (1) klub mnie nie zachwycił. przede wszystkim nic nowego. tancerki? przeciez nie... Alicja Nie polecam (1) Wybrałam się wczoraj do Nowej Republiki i niestety impreza nie byla zbyt... A Bolo Party (1) Myślę żę osoba organizująca te imprezy idzie już na przemiał, kiedyś były to... Marek :) (1) Jestem bardzo mile zaskoczona nowym klubem. Zwłaszcza, że klub jaśkowa 14 nie... Monika Pierwsza Liga (1) Klub naprawde ligowy! Dobry klimat,wystroj calkiem niezly, obsluga puki co... Alkoholik-hobbysta a wstęp? (1) Na każdej opisanej, na portalu trójmiasto, imprezie nie macie informacji... Paulii pawsik - opinia (1) niby wszystko bylo ok ale wstep 20 ????????????!!!!!!!!!!!!! pawsik Gratuluję! (1) Po sobotniej imprezie wróciłam bardzo zadowolona do domu. Co tu dużo pisac.... Triszja Miejsce na koncerty (1) Byłem wczoraj na imprezce i wydaje mi się, że to miejsce będzie bardzo fajne... Too V:-) - opinia (1) ...ktoś widzial graffiti na górze? wie o koncercie Lipali 25.10? dajcie im... V:-) all inclusive nie tylko dla VIP'ow w tym lokalu (1) Na start Kamikadze po 6 ziko, a potem wachlarz możliwości ;) Jak dla mnie... razor