Miłe zaskoczenie (1) Wraz z przyjaciółmi wybrałem się tam by zainaugurować nowy rok akademicki,... grzesiek KLUB KTÓREGO SZUKAŁEM :))))))))))))))))))) (1) Pozytywnie..super atmosfera, dobra muza. Niskie ceny alko... Spodobało mi się... leyas Ściema (2) NIE BYŁO ŻADNYCH TANCERZY! - to dezinformacja. Obsługa kiepska (zagubieni,... aga
kolo - opinia (1) Bramka spoko, ceny z*******e(jak na klub to wręcz śmiesznie niskie:P), troche... kolo Barmanka (1) ceny przystępne, chociaż wiem w czym tkwią te haczyki :) ale za to gdy... znawca SUUUUUUPEEEEER (1) No nie myślałem że ktoś tchnie taki power w ten klub dobry pomysł, fajne... A.L.K :) (1) Bardzo fajna knajpa! Gratuluję! Greg :) (1) Super klub Zzz wielka ściema! (1) Myślałam,że w Trójmieście nadchodzi coś nowego,ciekawego i alternatywnego!... M. Nowa Republika vs Nowe Zmagania. (2) Odwiedziłem lokal w chłodną sobotnią noc, która obfitowała w różne "smaczne i... STOPkicz widzialem srodek przed otwarciem super (1) widzialem srodek przed otwarciem super barti