Sounds of God wymiata!!! (1) Sounds of God wymiata!!! Super impreza, super muzyka, super klimat! Nie mam... Ala Sounds Of God (1) Na facebook'u dostałam zaproszenie na wydarzenie Sounds Of God w Republice.... Marcela PYTANIE o wiek (2) witam ;) mam pytanie czy do tego klubu można wejść mając 16 lat? oczywiście... Paciuch
anatol - opinia (2) Byłem tam raz i było dobrze mam zamiar wybrać się tam ponownie tylko jedno... anatol Sylwester - odsprzedam wejsciowki (1) tak jak w temacie mam na sprzedaz 4x 2 osobowe wejsciowki na sylwestra do... asa tancerki (1) Klub sam w sobie jest na prawdę świetny. Miła obsługa, fajny DJ (we wtorki),... mońka WTORKI Z TANCERKAMI (4) Byłam wczoraj-tragedia! ludzi więcej niż za komuny po mięso! piwo kosztuje 6... Karolina ... beznadziejna obsługa (2) Najgorszy lokal w jakim w życiu byłam. Nie polecam nikomu, a wręcz gorąco... oszukana Słabizna (1) Bramkarz powiedział, żebym się przewietrzył zanim wejdę a byłem ledwo po... Michał Dobre (1) Jestem na 1 roku PG i do przyjścia namówili mnie znajomi. Fajnie bo mimo, że... Darek Polecam (1) Osobiscie chodze tam w piatki,dla mnie jest to najlepszy klub studencki w... Kasia Świetne miejsce (1) Jestem studentką Politechniki i wielką fanką tego klubu a szczególnie... Blanka Yeah! (1) Prowadzący to Swir! Pokazy...woooow! Ilosc ludzi...woooooooow!! Jedno co mi... Immmmon moje spostrzeżenia (1) Byłam w klubie wczoraj i chciałabym wypisać zarówno plusy jaki minusy tego... A Ochroną to bym tego nie nazwała (6) Nie polecam, byłam świadkiem jak bramkarz wytargał dziewczynę za włosy tylko... Nieobecny gość H.C. - opinia (1) Specjalne edycje powalają, konferansjerzy idealnie dobrani...Horny Night... H.C. Super klub!!! (1) Wprawdzie dopiero niedawno rozpoczęłam studia i prawdziwe życie imprezowe,... Julia POLECAM WSZYSTKIM (1) WYSTRÓJ, NAGŁOŚNIENI, OŚWIETLENIE, MUZA REWELACJA! JAK ONI TO ZROBILI TYLE... ADAM Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Nigdy więcej tam nie pójdę i nie polecam nikomu. Jako konsument po uiszczeniu... leksandra Autorka - opinia (2) klub wymiata, wtorkowe imprezy zwalaja mnie z nog, doslowinie:D super klimat... Autorka