horny night... (2) tancerze super, piękne ciała, zmysłowe ruchy, wszystko fajnie. ale... zniesmaczona Ekstra! (1) Imprezownia jest naprawde świetn!Wybawilam sie na niej naprawde swietnie.Mila... Majka Nowa Republika (9) Wczoraj wybraliśmy się w 13 osób do Nowej Republiki, 7 dziewczyn pojechalo... Zniesmaczony
Pozytywnie (1) Spoko klub. Ujęła mnie Pani z szatni, uprzejma, wspaniały uśmiech i... Dan Rewelacja (1) klub bez dwóch zdań godny polecenia wszystkim , którzy lubią i umieją się... klubowicz subiektywizm (3) byłam tam pare razy, i powiem tak... może być:) da sie pobawić da się napić... Asiak Odradzam ! (3) Jak dla mnie jedno wielkie nieporozumienie. Na wejściu ch.. p... ochrona,... pasti super (1) byłam tam we wtorek moi wszyscy znajomi tam chodzą ludzie koniecznie tam... paula Impreza 14.02 (2) Na stronie nowarepublika.pl w dziale imprezy jak byk było napisane... Piotrek Dobra impreza (1) Byłem we wtorek z kontrahentami po spotkaniu służbowym. Zarezerwowaliśmy... wojtek Beznadziejnie (1) Ostrzegam osoby,ktore chca tam isc na impreze w formie zaproszen!!!... VIP la ragazza italia beznadziejna organizacja (1) nie wiem czyja to wina, ale przed klubem o 23 nadal było około 200 osób.... A. plusy i minusy (1) ludzie rozni... muzyka bardzo fajna za co plu dla dja.. bawilismy sie wczoraj... iwona Całkiem nieźle (1) Razem ze znajomymi bardzo fajnie się bawiliśmy, ogólnie klub sympatyczny.Było... Al Porażka... (1) Byłam drugi raz w tym klubie i znowu to samo... Tłumy ludzi jakieś bez... K. jak dla mnie super (1) wyjscie przypadkowe....zadnych kiecek i poodkrywanych brzuchów....zwyczajne... Martinia Wkońcu coś nowego (3) Rozpoczynając przygodę z imprezami na studiach wszyscy popadliśmy w rutynę... Student PG Gdzie jest info o wstępie? (1) Na stronie klubu nie mogę znaleźć nic o wejściu. Czy jest to specjalna... Ksiądz ocena (5) Ogólnie klub godny polecenie, zreszta swiadczy o tym, ze wiecznie tam pełno... charls :) (1) Klub ma świetną lokalizacje, autobus pod nosem. Ceny super............Fajna... MM