Stefan - opinia (2) Bardzo polecam dobre podejście do kursanta szczególnie dla młodych osób. Stefan Paulina - opinia (2) Bardzo polecam, nauka bez stresu wszystko na spokojnie wyjaśnione. Zdane za... Paulina DawidP - opinia (2) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i świetne zaznajomienie z trasami... DawidP
Robert - opinia (2) Bardzo polecam zdałem za pierwszym razem Robert Świetna szkoła (1) Zdane za pierwszym razem, polecam wszystkim bardzo serdecznie. W Polecam ! (1) Zdawalem 10 lat temu !! +++ Teraz syna zapisuję !!! Daniel super szkoła :) (2) właśnie wróciłam z egzaminu, zdany za pierwszym podejściem :) polecam pana... Justyna Polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie szkółkę oraz Pana Grzegorza za instruktora luźne podejście... Name00 TAK! (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem więc o czymś musi to świadczyć :)... Ona. Super (1) Byłam beznadziejnym materiałem na kierowcę, teoria poszla Ok. Za to praktyka... Aga ZSZ conradinum pierwsi kursanci (1) Najlepsza szkoła jazdy mj Swietne O.S.K ! (1) Polecam naukę u Instruktora Pana Stanisława ! Swietne, luźne podejście, a... Antoni R. Polecam Pana Stanisława ! (1) Polecam Pana Stanisława. Rzetelny nauczyciel, któremu zależy na kursancie i... Paweł Pablo Dobre przygotowanie ! Polecam ! (1) Ośrodek z fajną kadrą. Solidnie podchodzą do tematu i dobrze przekazują swoją... Anita z Gdańska OSK ŁOZY - nauka jazdy (1) Szczerze mogę polecić OSK ŁOZY - nauka jazdy, całkowicie profesjonalna... kursantka Pan Stasiu the best (1) Bardzo fajna szkola , super instruktor wlascicie szkołkil p.Stanislaw , na... Maciek Zdane bez problemu (1) Pan Stasiu, to najlepszy instruktor, spokojnie po kolei wszystko... Piotr wielkie dzięki dla najlepszego instruktora Sebastiana (1) jeżdziłam z super instruktorem,który zmuszał do podejmowania samodzielnych... Aga P POLECAM (1) Wszystko szybko i sprawnie. Pan Stanisław jest wyśmienitym instruktorem.... Absolwent 2011 POLECAM!!! (1) Bardzo polecam ośrodek ŁOZY... Mila obsługa, instruktorka KAROLINA... Kursantka