Natalia K. - ocena (1) Profesjonalne podejscie do nauki, z Panem Stanistawem nauczytam sie wiece na... Natalia K. MT - ocena (1) Mega polecam! Zdany egzamin w PORD za 1 razem. MT Bartek - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem Bartek
Witek - ocena (2) Pan Stanisław to znakomity instruktor! Cierpliwość, profesjonalizm i... Witek Oleh - ocena (2) Spoko podejscie, Pan Stanisław zwraca uwagę na błędy, no i poprawiasz je pod... Oleh Stanisław - ocena (2) Bardzo dobre wykłady teoretyczne jak i same jazdy prowadzone przez pana... Stanisław Adrian - ocena (2) Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem dzięki... Adrian Jan Siluk - opinia (5) Świetna szkoła, jazdy przyjemnie i sprawnie przebiegały, bardzo duże... Jan Siluk Kasia - opinia (2) Bardzo polecam osk Łozy. Właśnie zdałam egzamin za 1 razem!! dzięki Panu... Kasia Tyberiusz - opinia (2) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku - zdane za pierwszym razem ;) Tyberiusz Joanna Roman - opinia (2) Bardzo miło wspominam. Zostałam idealnie przygotowana do egzaminu. Oba... Joanna Roman Norbert - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście, mega sympatycznie spędzony czas podczas... Norbert Szymon - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy, super podejście, polecam z doświadczenia :) Szymon Dominika - opinia (2) Polecam tego instruktora z całego serca. Poszlam na dodatkowe jazdy do Pana... Dominika Agnieszka. S - opinia (2) Z całego serca polecam! Pan Stanisław to wspaniała osoba, bardzo cierpliwa i... Agnieszka. S Martyna - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście, ogrom cierpliwości oraz fachowa wiedza.... Martyna Paulina - opinia (1) O przebiegu całego kursu nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ w OSK Łozy... Paulina Anna - opinia (2) Polecam! Cierpliwy i bardzo dyspozycyjny Instruktor, miła atmosfera podczas... Anna Ewelina - opinia (2) Świetny instruktor, zero stresu podczas jazdy. zdane za pierwszym razem.... Ewelina Przemysław A. - opinia (2) Bardzo dobra szkółka, wszystko zdane za pierwszym razem. Pozdrawiam i polecam! Przemysław A.