NAJLEPSZY! (1) Dojezdzalem do tego osrodka az z Moreny i warto bylo !!!! Polecili mi znajomi... Marcin Chudy KAROLINA!! (1) powiem tak. dzis miałam pierwszy egzamin i jestem potwornie szczęśliwa ,że... Asia Polecam !!! (1) Cala moja rodzina szkoli sie w tym osrodku , swietne przygotowanie do... Rafał
swietny osrodek !! (1) NAJLEPSZY osrodek , znakomite przygotowanie do egzaminu,zdalem za pierwszym... Kacper Warto!!! (1) zdałem za pierwszym podejściem, naprawdę dobrze przygotowują (a na pewno... A. M. Polecam !!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek ponieważ bardzo dobrze Pan Chrzustek przygotował... Michał :) POLECAM ! (1) OSK ŁOZY nie wyróżnia się czymś szczególnym spośród wielu OSK w Gdańsku, choć... Katarzyna Sukces! (1) Jeździłem z Panem Stasiem i Panią Karoliną, gorąco ich polecam w krótkim... Hunt84 Polecam Sebastiana z OSK ŁOZY (1) Prawda jest taka, że teorii uczymy się w praktyce :), więc nad tym nie będę... asia l. POLECAM!!! (1) Gorąco polecam. Jestem bardzo zadowolona i uważam, że zostałam przygotowana... Kasia ;) ŚWIETNY OŚRODEK !!! (1) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!! Zdałem za 1 razem !! Szczególnie... marek.w polecam Sebastiana ! :) (1) Gorąco polecam naukę jazdy z Sebastianem Millerem :) !!! Atmosfera... Marta Goraco polecam! (1) Zdałam za pierwszym razem :))) Do egzaminu teoretycznego nalezy kuć testy ile... Róża K. Rewelacyjny ośrodek!!!! (1) Gorąco polecam naukę jazdy z Sebastianem!!! Miła, przyjacielska atmosfera... Grażyna M. Niesamowity ośrodek ! (2) Właśnie dzisiaj zdałem swój egzamin na prawo jazdy ! Cieszę się niesamowicie,... Rafał Asaczew Gorąco polecam! (1) Jeśli nic nie umiesz jeśli chodzi o jazdę samochodem, a chcesz zdać egzamin... Suchy zdałam wczoraj:) (1) Chciałam podziękować Sebastianowi za zdany egzamin!!:) Jeśli ktokolwiek... Gosia Instruktor - Seba (1) Najlepszy instruktor, Najlepsza atmosfera, Najlepsza nauka - zdałem za... kloooos polecam (1) gorąco polecam ten ośrodek, p. Stanisław świetnie prowadzi teorie, ale... eliza . (1) Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności sebastiana. Jedna z lepszych osób... Luszyn