Świetny ośrodek (1) Bardzo polecam ten ośrodek, a zwłaszcza osobę pana Stasia. Tak przygotował... Ania a.kozlowski - opinia (1) bardzo polecam ten o*****ek , naprawde mila i bezstresowa nauka a przede... a.kozlowski ZADOWOLENIE GWARANTOWANE !!!!! (1) Zgadzam się z opinią poniżej Pan Andrzej jest rewelacyjny ja również zdałam... już mam prawko
Zdałam za pierwszym razem (1) Super ośrodek!!!! Pan Andrzej Rejniak nauczył mnie jazdy samochodem bez... zadowolona bardzo polecam :) (1) zdalem za drugim razem :) za pierwszym razem nie mialem po prostu szczescia... Sebastian W Dzieki za świetne podejscie do kursanta!! :] (1) Tyle ośrodków się teraz prześciga...ciagłe reklamy, ogłoszenia w radiu, a... marek.p Happy.! =] (1) Jestem bardzo zadowolona z nauczania jazdy w ośrodku OSK Łozy. Panu Stasiowi... Kasia =] Miło mi się u Was uczyło (1) Dziiękuję za miłą atmosferę i solidne przygotowanie, kurs podstawowy... kasia swietny osrodek (1) jeah! zdalam za 1 razem (ha! a przeciez teraz ciezko zdac na 1 podejsciem:)... alicja Pozytywnie:) (1) Uwazam, ze jest to swietny osrodek! (sam wyprobowalem razem z moimi... Rafal Dziekuje (1) Wielkie dzieki za swietne przygotwanie do egzaminu. Przydaly sie wszystkie... magda.o