Marek IKA - opinia (1) Kurs teoretyczny taki w kit . Praktyczny ? Dobra szkoła jazdy :) Jezeli... Marek IKA Solidne i profesjonalne nauczanie (1) Egzamin zdalem za pierwszym razem, za co chcialbym podziekowac Panu... Maciej Najlepszy ośrodek !! (1) Dziękuję za solidną naukę jazdy za kółkiem !! Zdałem za 1 razem. Hura:D Tym... Maciej Adamczyk
Szczerze polecam (1) Zdałem za pierwszym razem a wcześniej nie miałem dużej styczności z... Rafał Grabowski Profesjonalne przygotowane do jazdy u pana Zbyszka (1) Ośrodek rewelacyjny przygotowanie zarówno z teorii u pana Stasia jak i... marta Mega ośrodek,Mega Kadra (1) Mega Gorąco polecam ten ośrodek.To nie jest puste gadanie ,- w OSK ,,Łozy"... Mateusz zdecydowanie polecam!!! (1) szczerze polecam wszytko propfesjonalnie i milo.szczegolnie polecam... karolina Szczerze polecam Sebusia najlepszy instruktor ;) (1) Naprawde polecam Sebe jezdze z nim od poczatku kursu jest bez nerwowy... Rafał Jajus najlepszy instruktor wiadomo....SEBA!!! (1) Polecam ten osrodek a w szczegolnosci Sebastiana. Super sie z nim jezdzi i w... Pawel SEBASTIAN NAJLEPRZY NA SWIECIE INSTRUKTOR!!!!!!!!!!!!!! (1) JEZDZE Z NIM OD POCZADKU I ZDALEM ZA 1 RAZEM !! POTRAFI WYTLUMACZYC JEST... FAJA BRZEZNO! Szczerze polecam naukę u pana Marszewskiego! (1) Wybrałam ten ośrodek ze względu na bliskość od miejsca zamieszkania, jednak... beata WOJCIECH MARCZEWSKI !! (1) GORĄCO POLECAM ! Ośrodek Szkoleniowy Kierowców "ŁOZY". Wspaniała kadra która... Miły Super instruktor (1) Pozdrawiam Pana Muruszewskiego.chciałem mu przekazać że po jego lekcjach to... Marek ;] (1) Naprawde polecam :D Na teoriach P.Stanislaw wszystko elegancko tlumaczy,... Biczek ;] Michał - opinia (1) Goraco polecam świetna atmosfera i sympatyczna kadra.dziekuje panu... Michał Sczerze polceam !!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu przeprowadzonego w tym ośrodku. Tak naprawdę... Iza.A Yeah! :> (1) Dzieki wielkie za ten osrodek i swietne przygotowanie do jezdzenia :) Nadal... marcin fioza Polecam gorąco (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia, zdałem za pierwszym razem, dziekuje... Andrzej Świetny ośrodek !! (1) Bardzo polecam.Częsć teoretyczna ciekawa i łatwa do przyswojenia .Praktyka... Karola POLECAM TEN OśRODEK SZKOLENIA KIEROWCóW (1) Bardzo sympatyczna kadra, zawsze sie dostosują do kursanta, przemiły... Dorota