O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam Ich:) (1) Myślę, że lepszego ośrodka niż Obelix wybrac nie mogłem, super atmosfera, co... Jarek Szybko , tanio i skutecznie ! (1) Dzięki Jurkowi i Danielowi - wspaniałym instruktorom szybko opanowałam jazdę... Elwira Qje Panowie :)) (1) Gdyby tylko nie te nerwy..stres..bole brzucha :p dzis o 6'1o zdalem... Qczek
Rewelacja !!!!! (1) Prawo jazdy w kieszeni - a to dzięki przemiłym, przecierpliwym instruktorom -... Aneta K. DRżYJCIE MIESZKANCY 3MIASTA - WYJEZDZAM NA ULICE... !! (1) No i wreszcie ja też mogę się tu wpisać a powoli traciłam wiarę w ludzi. Nie... Bliźniaczka Zdałam za 1 razem!!! (1) Coś co wydawało się niemożliwe,okazało prawdziwe-zdałam za 1 razem!!!Udało Mi... Ania MAM PRAWKO!!!! (1) Choc chodziłem do innej szkoły to w Obelixie nauczyłem się jeżdzic. Dziękuję... Wojtek SUPER,SUPER,SUPER!!! (1) Polecam ten ośrodek szkoleniowy, bo naprawdę jest tego wart!!!... Anka K. Chłopaki na PIĄTKĘ (1) No męczyłem się z prawem jazy prawie 7 lat, za żadne skarby nie mogłem zdać... Rysiek Rewelacja (1) Nie sposób znaleźć lepszego ośrodka szkolenia kierowców niż Obelix.... Marcin Daniel i Jurek są poprostu THE BEST:):) (1) Wszystkim gorąco polecam którzy chcą się zapisac na prawko OSK OBELIX!!Jest... Marlena:):) ZDAŁAM ZA 1 RAZEM!!! (1) Zdałam za 1 razem! A udało mi się to dzięki instruktorom nauki jazdy z... Ania :D (1) Wspaniali instruktorzy, miła atmosfera podczas jazd i ciekawe wykłady.... kursantka ;) (1) Dołączam się do wszystkich poniższych wypowiedzi ;) Ośrodek godny polecenia.... Karolina Gorąco polecam ! (1) Kazdego kto chce robić kurs na prawko, zachęcam do odbycia go w OSK OBELIX !... :) Szkoła nr 1 w 3mieście!!!!! (1) Wydawać by się mogło niemożliwe, a jednak!!!! Zdałam prawo jazdy za 1. razem!... Magda POLECAM POLECAM POLECAM (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!!! Świadczy to o rewelacyjnych... Aga S polecam:P (1) Chłopaki są super,bardzo sympatyczni i "elastyczni" nauka szybka i... Weronika jesteście najlepsi (1) to najlepsza szkoła jazdy, zdałam za pierwszym razem a to o czymś świadczy... Kasia Kordel ~~~~REWELACJA~~~~ (1) No i nareszcie ja mogę się tu wpisać:-))) Dzisiaj zdałam nie powiem, było... IZA