O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

POLECAM bardzo baaaaaaaaaaardzo :) (1) Niestety zaniżę te piękne statystyki, bo zdałam za 3 razem. Ale tylko przez... Monia :) super szkoła (1) Wielkie podziękowania dla ekipy osk Obelix, narawde super szkoła ,pełen... Marcin Szymański polecam!!! (1) Polecam tę szkołę jazdy. Zdałem za pierwszym razem, cały kurs zrobiony bardzo... Radek
:) (1) Ujmę to tak nauczyliście mnie, więc nauczylibyście jeździć nawet kogoś, kto... Laskowscy :) Super (1) Ogólnie super. Nic dodać, nic ująć. :) Świetna atmosfera, jazdy z różnymi... Mateusz Łukasz Szałkowski (1) Od samego początku jeździłem z panem Łukaszem. Było bardzo wesoło i jestem... Zieliński Daniel nr 1 (1) JEŚLI PRAWO JAZDY TO TYLKO Z OBELIXEM. POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM, PEŁEN... MARTA Jesteście THE Best :-) (1) Zdałam za 1 podejściem,choć tak naprawdę,wcale w to nie wierzyłam.Z takiej... Aśka O. Polecam (1) Profesjonalizm... Kultura... Spokój... Jeździłem z Panem Krzyśkiem... Zdałem... Sławek Zdałam za drugim razem! (1) Super szkoła, uczą profesjonaliści. Nie wierzyłam, ale zdałam i to za drugim... Absolwentka Wspaniali instruktorzy (1) Wspaniała atmosfera , stoicki spokój instruktorów - zawsze przyjaźni ,... Małgosia Od tej co tak bardzo chciała zdać :P (1) Panowie.. powiem krótko. Gdybym miała trochę więcej władzy, przyznałabym Wam... Marzena M. numer 1 w 3mieście!!! (1) Polecam każdemu OSK OBELIX!!!! Zdałam za 1 razem (prawie bezstresowo ;p)... Gosia WIELKIE PODZIĘKOWANIA (1) Właśnie zdałam za pierwszym razem! Zdałam dzięki rzetelności instruktorów na... Patrycja M. Beata Zawisza - opinia (1) Polecam wszystkim którzy chca zdac egzamin na prawo jazdy.Bardzo miły kontakt... Beata Zawisza Pawel - opinia (1) zdalem za pierwszym razem, wiec nie ma sie czego czepiac. Chociaz byly... Pawel Suuuper :) (1) Z całego serducha polecam właśnie tę szkołę! Pełen profesjonalizm przy... Natalia Zdałam za 1 razem!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim tą szkołę! Instruktorzy są niesamowicie cierpliwi zwłaszcza... Agnieszka Super :-) (1) Tak czytam i czytam.. I większość tylko o Jurku i Danielu. A Łukasz i... Marzena SUPER! (1) WYBRAŁAM OBELIXA Z INTERNETU NA PODSTAWIE WYPISANYCH OPINII I UWIERZCIE MI ZE... ANGELIKA