O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam!!! (1) Gorąco polecam szkolę jazdy Obelix!Szczególnie genialną instruktorkę... Monika SUPER SZKOŁA! (1) Już jeżdżę moim autkiem. Egzamin zdałam 24 listopada przy pierwszym podejściu... Ewa B. Polecam (1) Świetna szkoła, zajęcia jak i jazdy prowadzone są w miłej dla kursanta... Michał W
Polecam (1) Bardzo polecam tą szkołę i szczególnie pana Adama nauczył mnie tego czego nie... Mateusz Chiliński POLECAAAM! ADAŚ NAJLEPSZYYYYYYY !!!!!!!!!!!! (1) wczoraj zdałam egzamin bez żadnych problemów ! Każdą drogę w Gdańsku znam już... Patrycja K . Szkoła godna polecenia!!!! (1) Gorąco polecam tę szkołę. Instruktorzy byli wspaniali, na każdej jeździe byli... Paulina POLECAM !!! (1) W sobote zdalam egzamin ! Jezdzilam z Adamem i wszystkim bardzo polecam, mila... Patrycja Łukasz Z - opinia (1) jestem absolwentem. Przemiła atmosfera,rzetelni,konkretni i pozytywni... Łukasz Z REWELAJCA (1) Naprawdę polecamy! instruktor Marcin który uczy na Kat."A" doskonały... ADAM i Sylwek Profesjonalizm ;) to u nich podstawa ;) (1) Polecam wszystkim nauke u Moniki i Pawła. Wspaniała Kadra i wzorowy ośrodek.... Sandra Madzia - opinia (1) Sądzę, że najlepszym potwierdzeniem na jakość przeprowadzonego szkolenia,... Madzia Kat A + B (1) instruktorzy bardzo profesionali, jazdy odbywaja sie po stalych trasach... Piotr J. Najlepszy OSK w tórjmieście. (1) Z całym sercem mogę polecić wszystkim ten ośrodek. Dzięki Pani Monice, u... Michał Wspaniała Atmosfera i Profesjonalizm jednoczeście!!! (1) Parę godzin temu zostałam szczęśliwą posiadaczką Prawa Jazdy - za pierwszym... Kasia Super ośrodek (1) Pełen profesjonalizm, świetni instruktorzy ... Miala problem ze zdawaniem, a... Paulina Polecam (1) Właściwie ten ośrodek powinien być wzorem dla innych OSK. Polecam, wykłady... Zadowolony Polecam !!! (1) Jazdy bardzo mile w spokojnej atmosferze. Ciekawe wyklady! Ania Pierwsza klasa!! (1) Szczerze mogę polecić ten ośrodek. Pełen profesjonalizm i super podejście do... ania Rewelacja! (1) Właśnie w takiej szkole wszyscy chcą się uczyć! Instruktorzy (z Jurkiem na... Wasyl super!! (1) uczył mnie Jurek polecam wszystkim jest najlepszym instruktorem:) Aga