O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam ! (1) Zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem :) Pozdrawiam instruktora Tomka Przemek Polecam!!! (1) polecam wszystkim! pierwszy kontakt z samochodem i egzamin zdany za pierwszym... Piotrek SZCZERZE POLECAM PAWŁA!!! (1) Nie wiem od czego zacząć może najprościej Pawełku-dziękuje jesteś WSPANIAŁYM... Weronika
Gorąco Polecam ! (1) A moja historia wyglądała tak: udałam sie do przypadkowego OSK. Miałam... Kasia opinia :) (1) Gorąco polecam Pana Pawła! :D miał do mnie dużo cierpliwości mimo, że często... Kasia Ł. Marta w - opinia (1) Zaczynałam nie mając pojęcia gdzie jest sprzęgło a gdzie gaz i jakim cudem... Marta w Gorąco Polecam (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem. Polecam jazdy z Pawłem, miła atmosfera,... Robert Egzamin zdany za pierwszym podejściem (1) Polecam OSK OBELIX, egzamin zdałam za pierwszym razem teraz na początku... Sylwia Jazdy dodatkowe (1) Po wydaniu 3650 zł na egzaminy i jazdy w innej konkurencyjnej szkole jazdy... Euzebiusz Monia - opinia (1) Do "Obelixa" a w zasadzie do Romka trafiłam przed 3-cim podejściem do... Monia POLECAM !!! (1) Rzetelne i profesjonalne podejście do kursantów, fajna i przyjemna atmosfera... Patryk Gorąco polecam pana Pawła Rachwała :) (1) Na jazdy chodziło się z przyjemnością, sposób nauki bezstresowy,... Stała klientka Ola - opinia (1) Miałam tylko dodatkowe jazdy, ale jestem bardzo zadowolona i oczywiście... Ola Świetna szkoła. (1) Polecam tą szkołę każdemu. Miałam wykupione godz. dodatkowe. Trafiłam na... Monia OSK najlepszy pod słońcem (1) Poszłam,zapisałam się i zdałam :)co prawda za drugim razem ale tylko i... Kasia D OBELIX? Z całą stanowczością polecam! (1) Poszłam na kurs trochę pod przymusem znajomego i, szczerze mówiąc, bez wiary... Ania SUPER SZKOŁA!! POLECAM !! (1) Szkoła naprawdę świetna. Jazdy z p. Romanem to prawdziwa przyjemność, miła i... Anetka SWIETNY OSRODEK! (1) Naprawde polecam wyszystkim OSK OBELIX! Przemily, sympatyczny, wyrozumialy,... Natalia :) ZADOWOLENIE I PROFESJONALIZM W 300% (1) Szkołę Obelix wybrałem ze względu na niskie ceny i fakt, że jest blisko... Dominik M. Wrażenia z OBELIXA (1) Będąc absolwentami Obelixa możecie być pewni, że nikt w środku miasta nie... Sławek