O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Zdałem za pierwszym razem (1) Po części godzin straconych w innej szkole trafiłem do Obelixa. Jazdy w miłej... Michał POLECAM BARDZO! (1) Treść opinii: polecam bardzo!!!! Na wstępie chciałabym bardzo,ale to bardzo... MARTA Bardzo dziękuję!!! (1) Bardzo dziękuję Panu Romanowi, Tomkowi i Sebastianowi za ogromną cierpliwość,... Gabryśka
Polecam! (1) Dziękuję z profesjonalne przygotowanie do egzaminu Tomkowi. Dzięki niemu... Kasia Polecam !!! (1) Gorąco polecam tą szkołę, profesjonalni wykładowcy , miła atmosfera , po... jacek Polecam :) (1) Gorąco polecam Obelixa. Podziękowania dla Sebastiana, który uczył mnie -... Asia Milenka ;) - opinia (1) Gorąco polecam szkołe OSK OBELIX ;) bardzo miła obsługa i wogóle bardzo... Milenka ;) Najlepsi :) (1) Godna polecenia szkoła jazdy . Miałam przyjemność uczyć sie od najlepszych... Paula POLECAM (1) Gorąco polecam tą szkołę, jestem świeżo po kursie i zdałem za pierwszym razem... Dawid Zdałam! (1) Szkoliłam się w innym ośrodku, ale dopiero OSK OBELIX nauczył mnie jeździć... Marta polecam :) (1) OBELIX to bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców. Miła atmosfera, ciekawie... Angelika OBELIX = sukces ! (1) Na teorii człowiek nie ma czasu się nudzić. Jest dokładnie omówiona na... Zofia :) Polecam gorąco (1) Zdecydowanie godna polecenia szkoła jazdy. Z takimi instruktorami wszystko... Radek Polecam z całego serca! (1) Zacznę od tego, że zdałam za pierwszym razem ;-) Wydaje mi się, że to jest... Kasia GORĄCO POLECAM! (1) MIŁO, SZYBKO, SPRAWNIE, MOŻNA SIĘ DOGADAĆ, GORĄCO POLECAM, GDYBYM MIAŁ ZDAWAĆ... Patryk Bardzo polecam Pawła! :) (1) Niestety miałam okazję podczas mojego kursu podstawowego trafić na... Ka super szkoła (1) POLECAM NAJLEPSZA SZKOŁĘ JAZDY W TRÓJMIEŚCIE OBELIX I NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA... BEATA K Polecam Pawła (1) Dziś zdałam, uczyłam się u Pawła najlepszego instruktora po... Ania Najlepsza szkola nauki jazdy na swiecie (2) Obelix to najlepsza szkola na swiecie. Bardzo sypatycznie spedzony czas,... KArolina Norka :) Polecam w 100 % (1) Świetne przygotowanie, zaangażowanie, profesjonalizm i wszystkie najlepsze... Madzia