O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

polecam (1) polecam w 100% atmosfera zajefajna. dogodne terminy i wszystko na poziomie.... slawek OSK OBELIX (1) Na samym początku chciałabym podziękować mojemu instruktorowi jazdy Panu... Gosia :) Tomek - 10/10 :) (1) Zawodowy instruktor, świetny pedagog. Cierpliwy, sumienny nauczyciel.... Przemek
POLECAM BEZ DWÓCH ZDAŃ OSK OBELIX !!! (1) Ci, którzy chcą zdawać prawo jazdy bardzo zachęcam do wybrania właśnie tej... Kasia SUPER EXTRA (1) Ośrodek na wysokim poziomie. Instruktorzy bardzo mili i cierpliwi. Nauka w... EWA Pozdrawiam Tomasza z Obelixa (1) Super ośrodek nauki jazdy. Cała teoria wytłumaczona w sposób perfekcyjny.... Tomasz O.S.K. Obelix - bardzo dobra szkoła jazdy. (1) Szkoła Obelix to bardzo dobra szkoła. Uważam, że poziom nauczania jest wysoki... Natalia Pozdrawiam Tomasza (1) Szkoła bardzo dobra. Wielkie dzieki dla Tomka, super instruktor bardzo dobrze... jkd Pozdrawiam Tomka! (1) Super szkółka, sympatyczni instruktorzy!!! Wielkie podziękowania dla Pana... PRJ Polecam (1) bardzo polecam ta szkole, zdalem za pierwszym razem, co prawda musialem... Paweł NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY !!! (1) Witam. Chciałem podzielić się z wami opinią na temat szkoły Obelix. Zdałem... Grzesiek polecam (1) Nic dodac nic ujac z ponizszych opini;)) wlasnimd zdalem egzamin teoria... michal Polecam bardzo ! (1) Polecam tę szkołę.Dobra atmosfera,bezstresowe jazdy,bardzo dobre... Paweł Polecam ;) (1) Bardzo fajny ośrodek. Zdałam egzamin bez żadnych problemów za pierwszym... Malina BARDZO POLECAM !!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla Tomasza który przygotował mnie do egzaminu... Marcin Kasiaaa - opinia (1) Polecam wszystkim naukę w O.S.K Obelix . Atmosfera na jazdach z każdym... Kasiaaa Bardzo dobra szkoła jazdy - Obelix (1) Jestem zadowolona kursem w osk Obelix. Prawo jazdy zdałam w sumie za 1 razem.... Sandra Obelix, Obelix, Obelix jest najlepszy! (1) Gorąco polecam tę szkołę!! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dziękuję... Maaarta Dobra szkoła dla młodego kierowcy (1) Polecam wszystkim tą szkołę jazdy. Ze względu na charakter wykonywanej pracy... Maciej Kołek zadowolony kursant (1) Do Obelixa trafiłem z dwóch powodów: dogodna lokalizacja i wysokie oceny.... Piotr