O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

POLECAM ! (1) Kurs wykupiłem u konkurencji, niestety nie miło to wspominam, po ukończonym... Krzysiek Karolina - opinia (1) Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolona ze... Karolina polecam (1) teorie zdałem za pierwszym razem , praktyczny za drugim. instruktorzy... rafal
Polecam !!! (1) Pełen profesjonalizm. Panowie instruktorzy bardzo ale to bardzo cierpliwi,... Aneta świetna szkoła! (1) Polecam z czystym sumieniem, egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za... Angelika ;) (1) Polecam wszystkim!!!! Pełen profesjonalizm, zdałam za pierwszym podejściem,... Kasia Świetna szkoła! (1) Jeśli zależy Ci nie tylko na zdaniu prawa jazdy, ale przede wszystkim na... Zbyszek Iwona - opinia (1) Jestem blondynką i po nauce w Obelix teorie zdałam za pierwszym razem, a... Iwona Jazdy doszkalające (1) Po 3 latach przerwy od ostatniego egzaminu wykupiłem w Obelixie jazdy... Piotr Polecam (1) Teoria w trzy dni, w miłej atmosferze bez przynudzania a jazdy z panem... Jan Ania - opinia (1) Dobra i profesjonala szkola jazdy, teoria w weekend- świetny pomysł dla... Ania Polecam! (1) Dzięki profesjonalnemu szkoleniu podczas jazd z instruktorami z Obelixa jak i... Kasia Kabzińska Zależy Ci żeby...nie tylko zdać,ale zostać dobrym kierowcą? Obelix jest odpowiednia szkołą jazdy (1) Zdałam za pierwszym razem...a na egzamin szłam ze świadomością zdobytej... Ania...pirat drogowy;-) MEGA FAJNY OŚRODEK (1) Bardzo serdecznie polecam z racji na to, że zdałam prawko za pierwszym razem... Sandra . Polecam (1) Gorąco polecam. Kurs weekendowy to znakomita opcja dla osób pracujących i... Filip Polecam (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem. To możliwe . Uczył mnie Romek. Dziękuję za... Ewa Najlepsza szkoła Jazdy (1) Kurs zrobiony bardzo szybko (przyśpieszony) 3 tyg. dostosowanie się do... Marek O.S.K OBELIX Najlepsza szkoła jazdy :) ! Instruktor Tomek (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy OBELIX, baardzo dobra szkoła! Cenowo też... user_138512382291 KRÓL TOMASZ:D (1) krótko mówiąc pięknie spędzony czas , zdałem za 1 razem a każda lekcja z P.... Sebastian ten co zdał już jakiś O.S.K. OBELIX (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, zwłaszcza tym, którzy chcą zdawać prawo... Natalia