O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

zadowolony kursant (1) Do Obelixa trafiłem z dwóch powodów: dogodna lokalizacja i wysokie oceny.... Piotr Polecam! (1) Jestem zadowolona z kursu w Obelixie. Jazdy przeprowadzane w bezstresowej,... Marta Polecam (1) dobra atmosfera, kompletnie przekazywana wiedza,odpowiedź na każde... Tomek
Gorąco polecam ! (1) Bardzo kompetentni instruktorzy służący pomocą, możliwość dostosowania jazd... Iwona Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia w zakresie kategorii B. Egzaminy mam... Łukasz OBELIX is the best !!! Polecam baaardzo...!!! (1) Najlepsza szkoła w trójmieście, wspaniali instruktorzy ;). Dzięki nim zdałam... Jagoda Baaardzo polecam (1) Atmosfera podczas kursu była fantastyczna. Instruktorzy wymagający i... Laura Najlepsza szkoła na świecie !!! (1) Przez długi czas nie mogłam się zebrać ,aby pójść na kurs prawa jazdy .... Marcela ; ) Rewelacja!!!!!!!! (1) Nie będę się rozwodzic.. Super szkoła, super instruktor - TOMEK, którego... Ania Dodatkowe jazdy (2) Polecam jazdy u Pawła (nie pamiętam nazwiska) bardzo miły wszystko wyjaśni i... Sandra OBELIX ..super szkółka bez dwóch zdań !!! (1) OBELIX ..super szkółka bez dwóch zdań !!! Kiedy zaczynałam to Nie ukrywam nie... AGNIESZKA..M.. Polecam OSK Obelix w Gdańsku!!! (1) Kiedy zapisałam się na kurs, byłam zupełnym laikiem.Praktycznie nie... Joanna Leone Zdecydowanie polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z jazd dodatkowych wykupionych w Obelixie. Tomek był... Gonia kkkk - opinia (1) Nie mialam styczności z ośrodkiem ale wykupiłam dodatkowe godziny w OBELIXiE... kkkk Gorąco polecam OBELIXA! (1) EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM! A to zasługa OBELIXA, a przede wszystkim... Adrian Świetna szkoła jazdy !!!!!!! (1) Świetna szkoła jazdy, miła atmosfera, wykłady przeprowadzone są bardzo... Piotr B. Najlepsi instruktorzy (1) Jazdy doszkalające w Obelixie zaczęłam po 2 niezdanych egzaminach i 3-letniej... Ania B. Milion razy na TAK!! (1) Cóż, zacznę od tego, iż kiedyś wydawało mi się niemożliwe mieć prawo jazdy, a... Aga zadowolona (była) kursantka :) (2) Do wszystkich przekonanych o swojej niewyuczalności do prowadzenia samochodu:... Łucja Polecam! (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, przystępna cena, dobra jakość!... Kuba