O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Najlepsza szkola nauki jazdy na swiecie (2) Obelix to najlepsza szkola na swiecie. Bardzo sypatycznie spedzony czas,... KArolina Norka :) Polecam w 100 % (1) Świetne przygotowanie, zaangażowanie, profesjonalizm i wszystkie najlepsze... Madzia Polecam!!! (1) Kupiłem ofertę promocyjna na Klubie Zniżek, ale w ogóle nie czułem się jak... Darekk
Polecam! (1) Miałam ogromną przyjemność jeździć z Pawłem. Bardzo polecam.Jest to osoba... Paulina J-ek Niesamowita precyzja ))) (1) Jeżeli jesteście osobami które zaczynają swoją przygodę za kółkiem i... Piotr Z Super szkoła :) POLECAM KAŻDEMU (1) Gorąco polecam każdemu szkołę Obelix:) zarówno zajęcia teoretyczne jak i... Aneta. POLECAM GORĄCO!!! (1) Trafiłam do OSK Obelix po 6-tym oblanym egzaminie, była to już moja czwarta... Gosia Polecam!!! (1) zdane za pierwszym razem!!! Na prawdę bardzo polecam całą ekipę ośrodka... SK OBELIX NA 6+ (1) Obelix to pełen profesjonalizm!!!! Naprawdę szczerze polecam całą ekipę:... Kasia POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) O ośrodku szkoły jazdy ,,Obelix,, powiem tylko tyle. Jest napewno najlepsza... Syntia ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szkoła "OBELIX" cóż mogę o niej powiedzieć?? Zacznę może od tego, że zdałam... Justyna Polecam .!!!!!!!!!!! (1) Uczyłam się w innym ośrodku i czułam, że nie koniecznie dobrze się czuje na... xyz Naprawdę polecam ;) (1) Kurs na prawo jazdy robiłam w innym, przypadkowym ośrodku. Niestety... Ala Kasia_84 - opinia (1) Polecam w 100%, po trzech latach przerwy wykupiłam dodatkowe lekcje i efekt... Kasia_84 PEŁNA PROFESKA :) (1) Wsiadasz do auta z instruktorami, którzy są profesjonalistami w swoim... PAWEŁ Polecam (1) Gorąco polecam OSK OBELIX. Egzamin zdany za pierwszym razem oraz jazdy w... Patrycja Polecam (1) Na kurs w Obelix-ie zdecydowałem się na postawie komentarzy na tym forum.... Jacek Polecam (1) Na kurs w Obelix-ie zdecydowałem się na postawie komentarzy na tym forum.... Jacek Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole jazdy. Polecam Tomka, który... Ania POLECAM OBELIXA! (1) Polecam wszystkim ten OSK!Miła atmosfera, zero stresu!Chciałabym podziękować... Patrycja