O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

iwona - opinia (1) Polecam "Obelixa" gdyż jest to szkoła na najwyższym poziomie. Jestem bardzo... iwona Polecam (1) Polecam jazdy z instruktorem p. Romanem. Bardzo przyjemna atmosfera w czasie... Małgorzata Aldi - opinia (1) W tej szkole wykupiłam jazdy dodatkowe. Moim instruktorem był Pan Roman.... Aldi
Polecam!!!!!!!!!!! (1) Polecam tą szkołę jazdy;)) w ciągu 14 godzin nauczono mnie tak ze zdałam... Barbara D. podziekowania dla Pana Pawła (1) Kurs odbył sie w miłej atmosferze. Na egzaminie miałam podobną trase na... Małgorzata R. super!!! (1) mialem 5 dni do egzaminu przez ktore dzien w dizen 5 razy rano jazdy... olo Sympatyczny OSK (1) W Obelixie wyjeździłem swoje 30h oraz wykupiłem kilka jazd dodatkowo. Bardzo... Bartek zdecydowanie tak:) (1) Polecam jazdy z p. Romkiem:) Co było ważne dla mnie, spokojnie i cierpliwie... Danusia Same plusy! (1) Polecam każdemu, kto pragnie rozpocząć naukę jazdy czy też doszkolić swoje... Marika Polecam nauke w tej szkole !!! (1) Pan Roman jest świetnym nauczycielem bardzo dobrze tłumaczy :) Bardzo miło... Agata Ola - opinia (1) Jazdy miałam z p. Romanem, bardzo dobry kontakt z prowadzącym, dobrze... Ola Zdecydowanie polecam:) (1) Gorąco polecam jazdy z Pawłem. Świetny instruktor, wyrozumiały i cierpliwy:)... Daria Zdecydowanie polecam (1) Polecam jazdy z Romkiem - najlepszy instruktor, jakiego można sobie wymarzyć!... Aldona Gorąco polecam! (1) Także miałem jazdy z Romkiem i muszę powiedzieć, że nie mogłem mieć żadnych... Cholewa BARDZO POLECAM (1) Odbyłem kurs i jestem zadowolony w 100%. Jazdy miałem z Panem Romanem. W... Marcin Tukan Na prawde polecam! ;-) (1) Gdy trafiłam na jazdy do Pana Romka o jeździe samochodem nie wiedziałam nic.... Weronika POLECAM !! (1) NAPRAWDE POLECAM . BYŁAM PO KILKU EGZAMINACH JUŻ NAPRAWDE ZNIECHĘCONA DO TEGO... p:) zdecydowanie polecam !!!!!! (1) serdecznie polecam ten osrodek, po trzech niepowodzeniach w innym osrodku,... Zadowolona super instruktor (1) polecam naukę jazdy z Pawłem. Jazda z nim to czysta przyjemność. Jego spokój... Bożena NIE SZUKAJCIE NICZEGO INNEGO (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Dziewczyny - Monia i Karola są... Go Ruda