O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

POLECAM! (1) Chciałbym aby wszyscy uczyli się u takich instruktorów jak Jurek. Własnie z... Józef Najlepsza szkoła w 3mieście ;) (1) Wybrałam tę szkołę ot tak sobie- ze względu na dojazd i okazało się że... Dorota Najlepsi;) (1) Wybrałam tą szkołę przypadkiem i okazało się że trafiłam najlepiej jak tylko... Kaśka - Antek :D
Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem tylko dzięki Jurkowi i Monice, którzy są... Julka Klaudia- opinia (1) Zdałam za pierwszym razem:)Nasze umiejętności to pół sukcesu, drugie pół to... Klaudia Chrzczonowska Krzysztof Rybicki - opinia (1) Obelix świetnie mnie przygotował do egzaminu i pomimo stresu przeszedłem go... Krzysztof Rybicki Uczciwie, solidnie (1) Polecam tę szkółkę, opanowanie, cierpliwość, rzetelność to tylko niektóre z... Magdalena B Zdałem (1) zdalem za pierwszym razem dzieki temu osrodkowi :) pozdrawiam i polecam Kuba Nauka z Obelix'em... (1) ...to była prawdziwa przyjemność. Otrzymałam solidny fundament pod... Beata OBELIX najlepszy! (1) Niestety, ale mój 30 - godzinny kurs odbyłam w innym OSK (wielkiej,... Kasia Godni polecenia ;) (1) OBELIX'a poleciła mi moja mama, która zdała za pierwszym razem. Ja zdałem za... Łukasz L. ZAjefajnie to mało... :) (1) W sumie to zdałam za czwartym razem :) ale mam to już za sobą i jestem... Emi :) (: Sliczne dziękuję :) (1) OSK Obelix jest rzeczywiście chyba najlepszą szkoła w 3-mieście :) Swietna... Dorota OBELIX NAJEPSZYM OSK W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) Dziś rano zdałam egzamin (teoretyczny i praktyczny) za PIERWSZYM... Magda.B. Chlopaki, wielkie dzieki!!! (1) Szkołę polecił mi znajomy i miał w 100 proc. rację!!! Świetni nauczyciele, z... Magda Sz. OBELIX - chłopaki skuteczne i do tego przystojne :) (1) Szłam dziś do PORDU, prawie bladym świtem, jak na ścięcie. Mówię sobie, czy... marzena I"m driver (1) Nie potrafię wyrazić radości - "wynik egzaminu pozytywny" egzaminator... Szumacher :) ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy każdemu! Teoria przebiegała... Basia !!! UWAGA !!! WYJEŻDZAM NA ULICE :) (1) ZE SPOKOJNYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ TĘ SZKOŁĘ PRZY OGROMNEJ POMOCY ZE... STOJACZEK ;) !!! (1) 3 lipca zdałem egzamin na prawo jazdy kat.B za pierwszym razem po odbyciu... Michu