O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Wielkie dzięki (1) Świetni ludzie i świetni nauczyciele ... ceny niskie a poziom nauczania... Janek Tomsza Rewelacja (1) Polecam kazdemu kto sie wacha jaki osrodek szkoleniowy wybrac,OBELIX jest... Anulka Ł Polecam wszystkim! (1) Wsiadając po raz pierwszy na kursie do samochodu nie sądziłam, że... Anna Bona
Dobra szkoła (1) Świetni, młodzi instruktorzy, wesoła atmosfera, godziny jazd dostosowane do... wróbel POLECAM!! (1) Jazdy miałem z Panem Łukaszem Szałkowskim i naprawdę polecam tego... Patryk Redwanc Chłopaki thebeściaki:) (1) Robiłam kurs w marcu....ten ośrodek poleciła mi sąsiadka i naprawde było... Natalia Rachu ciachu...i po strachu :> (1) Dzięki Wam wszystko wiem...na egzamin byłam przygotowana w 100%... zdałam za... Emilka Czerw Rewelacja :D (1) Kurs prowadzony przez młodych, doświadczonych, sympatycznych i zawsze... Karolina S Chłopaki debeściaki :))))))) (1) ZDAŁAM ZA 1 RAZEM :D Bardzo dziekuje Chłopakom z Obelixa: DANIELOWI za... ola kawecka Troche spoznilam sie z opinią:-) (1) Troszke późno zamieszczam tu swoja opinie na temat tego osrodka bo prawko... Goska Marzena - opinia (1) W Obelixie brałam jazdy dodatkowe przed trzecim podejściem. Opłaciło się!... Marzena Super faceci-super szkoła (1) Cierpliwi, wytrzymali i przede wszystkim bardzo dużo wiedzący instruktorzy.... Kasia M. Dziękuę :) (1) Brakuje mi słów, aby wyrazić zadowolenie. Bardzo sympatyczna atmosfera, fajni... Monika \"Czerwona\" naprawde dobre wrażenie (1) Dopiero co prawda zaczełam sie tam uczyć ale instruktorzy zrobili na mnie... Agnieszka ;))))) (1) Kurs odbyłam w innej szkole, ale tak naprawde to nauczyłam się jazdy z... Dagmara;) super :) (1) Brakuje mi słów, aby wyrazic moje zadowolenie :) Sympatyczna atmosfera, nikt... Monia Czerwona ;) Fantastyczni faceci (1) Zdałam za pierwszym razem. Jeszcze jestem w szoku. Powoli dociera do mnie, co... Zuza Marcińczyk Wielkie dzięki za przygotowanie do egzaminu (1) Dzięki Wam Jurek,Daniel zdałam za drugim podejściem ;) Wszystkim polecam... Kasia R Naprawdę warto! (1) Zdecydowanie polecam!!!Cieszę się, że tu trafiłam, szkoda tylko, że tak... Ania 100% profesjonalizmu!!! (1) Najlepsza ekipa z jaką jeździłam, konkretni, rzeczowi, a przy tym... Alicja Kwiatkowska