O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

;-) (1) Instruktorzy cierpliwi, profesjonalni. Uczą z pasją, życzliwością i... mada (łysa) Polecam (1) ja tam dziś zdałem za 1 razem polecam Daniel i Jurek prowadzą w jasny i... Paweł J. Nie ma lepszych.. :D (1) Daniel i Jurek z Obelixa to najlepsi instruktorzy na świecie :) Nauczą... Ewcia
Ośrodek petarda:) (1) Prawko zdane.. wprawdzie za 3 razem ale to nie wina ośrodka ;] Jurek... Łukasz "efekt" Bardzo milo!!! (1) Z cala odpowiedzialnościa moge polecić, nauka byla bez stresowa, a... ja barrrrdzo okej! ;) (1) jazda z Instruktorami Obelixa jest naprawdę świetna! przede wszystkim panuje... Ola Suuuuper :) (1) Zdałam !! wpawdzie za 2 razem ale to z mojej winy. Nauka jazdy z Danielem i... Marta Zdałam za pierwszym razem !!! :) (1) Jurku...Danielu..wielkie podziękowania dla Was. Nigdy nie sądziłam że zdam za... Kama driver :))) Marta - opinia (1) Dzisiaj egzamin zdałam za pierwszym razem i goraco polecam OSK OBELIX.... Marta Rewelacjaaa! (1) Swietni instruktorzy, cierpliwi, punktualni. Nauka jazdy odbywa sie w... Karol Gorąco Polecam:-) (1) Instruktorzy potrafią naprawdę każdego odstresować w czasie jazdy:-)Na kursie... Alutka nie ma lepszych (1) Zdałam za piewrszym razem!!!!Uczą fantastycznie i bezstresowo. Dopasowują się... Magda NAJLEPSI!!! (1) rewelacyjni instruktorzy, w szczególności Jurek, z którym miałam przyjemność... ducky instruktorzy z pasja (1) w porównaniu z pierszym osrodkiem gdzie kiedys próbowalam zdobyc p.j. tu bylo... monika Polecam! (1) Nieskie ceny kursu, a wysoka jakość usług. Polecam wszystkim zabieganym i... Magda AAAA!!! sUPER!!!!!!!! (1) ja jeździłam w innym ośrodku ale dopiero jak w Obelixie wziełam kilka godzin... Kornelka:] Suuuuuuuuper :D (1) Zdałam za pierwszym razem!!! Miła atmosfera i jeszcze milśi instruktorzy:)No... Martuś POLECAM (1) Zgadzam się ze wszystkimi poniższymi opiniami - a z tego co widzę są same... Grażyna nataliii - opinia (1) hhmmm...co by tu napisać?... po prostu REWELKA pod każdym względem:) jedyny... nataliii rewelka (1) zdałem za pierwszym razem,instruktorzy młodzi z odpowiednim podejsciem,nauczą... mariusz