O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Podziękowania ;) (1) Dziękuję instruktorom z Obelixa. 13,05,2015 zdałam państwowy egzamin na prawo... Gosia OBELIX najlepszą szkołą prawa jazdy w Gdańsku ! (1) Bardzo profesjonalna kadra, wymagający instruktorzy ale jednocześnie... Hania SUPER OSK (1) Szczerze polecam!!! Teora jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Panowie... Karolina
Bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim . Po 7 razach , po ktorych nie zdalem na prawo ( uczylem... Michał Maternowski POLECAM (1) Witam, po pierwsze chciałam podziękować p.Mariuszowi i p.Maćkowi za solidne a... MAJA Izabela - opinia (1) Chciałabym polecić szkołę jazdy Obelix, a w szczególności instruktora pana... Izabela Świetna szkoła! (1) Szczerze polecam wszystkim, którzy chcą naprawdę nauczyć się jeździć a nie... Ola najlepsza szkoła! (1) Teoria za pierwszym a praktyka za drugim (tylko i wyłącznie z mojej głupoty... feministka :D Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru ośrodka, przed przyjściem na kurs nie... Justyna DOROTA - opinia (1) Witam polecam w 100% OSK OBELIX ,zdałam za 1 razem ,a idąc do tej szkoły... DOROTA zdane za pierwszym razem (1) Egzamin zarowno praktyczny, jak i teoretyczny zdalam za pierwszym razem.... M. Artur - opinia (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem. Polecam wszystkim. Jeździć uczyli mnie... Artur Polecam OSK Obelix! (1) Szczerze polecam OSK Obelix, egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za... KasiaP zadowolony kursant polecam (1) Polecam O,S,K OBELIX nauke jazdy ,jest tam bardzo mila atmosfera ,wspaniali... pawel s Serdecznie polecam !! (1) Serdecznie Polecam szkołę Obelix, a przede wszystkim Pana Mariusza, który w... Dominika Brydzia - opinia (1) Obelix gorąco polecam tę szkołę!!! Bardzo uprzejmi instruktorzy. Odpowiedzą... Brydzia POLECAM !!! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Praktyczny egzamin państwowy zdałam za pierwszym... Karolina ZA PIERWSZYM RAZEM - HURRA (1) Zacznę od tego, że uczestniczyłam w kursie ekspresowym który rozpoczęłam w... Monika Bardzo dobra szkoła! (1) Panowie instruktorzy , nie tylko przygotowali mnie do zdanego bez problemu... Świeży kierowca Dobre OSK (1) Teoria i praktyka zdana bezproblemowo dzięki instruktorom z OSK Obelix.... Paweł