O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam! (1) Zadałam za pierwszym razem zarówno teorię jak i praktykę. Szczególnie polecam... Aneta SERDZECZNIE POLECAM (1) Polecam O.S.K. OBELIX zdane dwa egzaminy za pierwszym razem.Serdecznie... Ania Polecam!!! :) (1) Po kilku nieudanych egzaminach zdecydowałam się na dodatkowe jazdy w Obelixie... Magda
jak najbardziej polecam tą szkołę :D (1) wybrałam tą szkołę z polecenia kolegi mojej koleżanki >.< myślałam że pójdę... Klaudia J. Najlepszy OSK!!! (1) Baaaardzo polecam OSK OBELIX! Wspaniali, wyrozumiali i cierpliwi... Paulina Gorąco Polecam :-) (1) Serdeczne podziękowania dla instruktorów,z którymi miałam wielką przyjemność... Elżbieta Kajfasz-Świeczkowska Najlepsi z najlepszych! (1) Jeśli chcecie naprawdę dobrze nauczyć się jeździć i oczywiście zdać egzamin... Iza Polecam!! (1) Jazdy dodatkowe z Panem Mariuszem bardzo mi pomogly przed egzaminem - zdane... Anita Świetny ośrodek!!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym ośrodkiem i wspaniałymi jego... Adam L. Polecam! (1) Świetna atmosfera w trakcie jazd, wielu instruktorów, którzy potrafią pokazać... Kamil profesjonalnie i przyjemnie (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę każdemu. Skorzystałem z 15h... Michał Najlepsza szkoła jazdy OSK Obelix! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! (1) Jestem MEGA zadowolona z OSK Obelix! Wczoraj egzamin praktyczny zdany... Marta S. Zdecydowanie polecam :) (1) Wszystkim przyszłym kierowcom polecam właśnie tę szkołę jazdy! Super... Weronika W 100% POLECAM !!!!!! (1) Wszystkim niezdecydowanym zachęcam do skorzystania z tej szkoły, ponieważ nie... Justyna Zdecydowanie Najlepszy Wybór !!! (1) Na początek chciałbym napisać, że jeżeli ktoś nie wie jaką szkołę jazdy... Bartosz R. Zdecydowanie polem !!! (1) Zdecydowanie polecam OSK OBELIX. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Nie... Agnieszka Zdecydowane TAK. (1) Zdecydowanie polecam szkołę jazdy! Pan Mariusz Ostrowski - złoty człowiek. Ma... Wiktoria Najlepsza szkoła prawa jazdy! (1) Przede wszystkim chciałam podziękować wszystkim instruktorom, zwłaszcza panu... Patrycja :) Polecam OSK OBELIX! (1) Polecam wszystkim tę szkołę jazdy. Po sporej ilości nieudanych podejść i... Krzysztof Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Zdałem za pierwszym razem! Bardzo cierpliwi... Mateusz