O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Bardzo dziękuje Maciejowi, ponieważ dzięki... :) NAJLEPSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jedno słowo - NAJLEPSI. Instruktorzy wszyscy super , potrafią wszystko... Justyna Najlepsza szkola w jakiej mozna sie znalezc (1) Super szkoła. Wszystko zdane za pierwszym razem. Calosc razem z egzaminami... Bartosz
Polecam serdecznie (1) Wszystkim polecam bardzo serdecznie. Zdałam za pierwszym razem i teorie jak... Asia Serdecznie polecam (1) Zdałem egzaminy za 1 razem miła atmosfera oraz instruktorzy. Szczególnie... Leszek Ocena ogólna na podsumowanie (1) Z kursu jestem bardzo zadowolony zarówno jak z teorii jak i praktyki. Teoria... Artur Rewelacja (1) W 100 % mogę polecić ośrodek przyszłym kursantom. Cały kur zrobiłam w 1,5... Monika W. polecam (1) Polecam egzamin teoretyczny i praktyczny zdane na 100 %. Instruktorzy... marcin wszystko sprawnie (1) Była to dobra współpraca, która ciągnęła się niemal rok, mimo przerw Pan... Justyna Polecam (1) Polecam ten ośrodek, głównie ze względu na instruktorów, polecam szczególnie... Kursant Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam! Niezwykle owocna, przebiegająca w przemiłej i mało... Dorota Zdecydowanie Polecam :-) (1) Bardzo dobra szkoła, świetne podejście do kursanta i pełen profesjonalizm.... Lidia polecam !! (1) osk obelix !! dziękuję za super współpracę , po 3 latach 8 godzin wystarczyło... Ania POLECAM !! (1) Serdecznie polecam! Teoria zrobiona błyskawicznie, jazdy z Panem Maciejem na... Kasia Polecam (1) Serdecznie polecam Obelixa wszystkim przyszłym kursantom. Duży plus za... Kasia Karol - opinia (1) Świetna szkółka polecam gorąco. Zarąbista lokalizacja, super instruktorzy i... Karol Super! (1) Najlepszy instruktor- Przemek! Super atmosfera, bardzo mili instruktorzy :) Dorota Maria - opinia (1) Zdałam egzaminy za pierwszym razem, super instruktorzy i przyjazna atmosfera... Maria Zdecydowanie tak! (1) Profesjonalni i sympatyczni. Ciekawa teoria z panem Krzysiem. Super jazdy w... Sandra Obelix jako Ośrodek Szkolenia Kierowców nr 1 :) (1) Co tu dużo pisać - profesjonalnie od początku do końca. Jasne zasady, sprawna... Paulina U.